چطور سالادی مقوی برای کاهش وزن درست کنیم؟
کاهش وزن، تناسب اندام و حفظ وزن ایده آل آرزوی همه ماست. عده ای چاره کار را در ورزش کردن می یابند و عده ای به قرص ها و دمنوش های لاغری پناه میبرند. اما آیا بهتر نیست در رژیم غذایی خود نیز تغییراتی ایجاد کرده و سلامتی و تناسب اندام را باهم تجربه کنیم؟
طرز تهیه سالاد رژیمی برای چربی سوزی و کاهش وزن
سالاد ها یکی از آن دسته غذاهایی اند که معمولاً برای کاهش وزن توصیه میشوند. اما متأسفانه اکثر سالاد ها باعث رفع گرسنگی نمیشوند و معده را گول میزنند! پیشنهاد میکنم چند دقیقه ای با این مقاله از مجله دلگرم همراه باشید تا سالادی مقوی و خوشمزه که در عین حال برای کاهش وزن نیز مفید است را به شما دوستان معرفی کنم.
ابتدا مزایا و فواید عناصر کلیدی سالاد پیشنهادی مان را معرفی میکنم:
آواکادو
همانطور که میدانید آواکادو سرشار از چربی های مفید و غیر اشباع، آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها، و مواد معدنی است که علاوه بر آنکه شما را تا مدت طولانی تری سیر نگه میدارند به روند کاهش وزنتان نیز آسیبی نمیزنند.
لوبیا
لوبیا سیاه منبعی غنی از پروتئین و فیبر است و با خوردن آن درست مثل آواکادو احساس سیری و بی اشتهایی خواهید کرد. جالب تر آنکه به طور کلی لوبیا ها از جمله لوبیا سیاه، برای دیابتی ها بسیار مناسب اند و قند خون شما را بیش از حد بالا نخواهد برد.
مواد لازم برای تهیه سالاد رژیمی و خوشمزه:
- دو عدد آووکادو رسیده و خرد شده
- نصف فنجان لوبیا سیاه پخته شده
- یک عدد گوجه فرنگی رسیده و خرد شده
- نصف فنجان پیاز خرد شده
- یک چهارم فنجان گشنیز تازه خرد شده
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
- آب لیموترش تازه
- یک حبه سیر کوبیده یا خرد کرده
- نمک و فلفل
طرز تهیه سالاد رژیمی و خوشمزه:
طرز تهیه این سالاد مقوی و خوشمزه آنقدر ساده است که میتوانید از بچه ها هم کمک بگیرید و تجربه ای جالب از آشپزی را برایشان رقم بزنید!
آوکادو، گوجه فرنگی، پیاز و لوبیا سیاه را در یک ظرف بریزید.
در ظرف دیگری روغن زیتون، آب لیمو ترش، سیر و گشنیز خرد شده به همراه نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
سسی که تهیه کرده اید را به مواد اصلی اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید.
سالاد سبک، سالم و رژیمی شما آماده است. از طعم بی نظیر آن لذت ببرید!
در این مقاله سالادی سبک، رژیمی و البته مقوی را به شما معرفی کردیم. اگر این سالاد را امتحان کردید لطفاً نظرتان را درباره طعم و مزه اش در پایین همین صفحه با ما و سایر کاربران مجله دلگرم در میان بگذارید.