دسته‌بندی نشده

پیتزا بادمجان و سیر، غذایی با اصالت ایتالیایی

طرز تهیه پیتزا بادمجان و سیر

این غذای پر طرفدار و معروف امروزه جای خود را در بسیاری از رستوران ها در بسیاری از شهرهای بزرگ و کوچک باز کرده است. جالب است در ادامه کمی با تاریخچه ی آن آشنا شویم. اصالت پیتزا مربوط به دو کشور آمریکا و یونان است هر چند هر کدام از این کشورها مدعی می شوند که پیتزا متعلق به خودشان است.

از این ها که بگذریم به این قسمت می رسیم که در دهه ی ۴۰ میلادی درست زمانی که ایتالیا به اشغال نیروهای آمریکایی در آمد سربازان آمریکایی با غذایی ساده و خوشمزه ای آشنا شدند که همیشه در دسترسشان بود. این سربازان پیتزا را به عنوان یکی از جدیدی ترین و خارق العاده ترین غذاها معرفی کردند به طوری که از آن به بعد گسترش پخت پیتزا گسترش زیادی پیدا کرد.

از آن جایی که آمریکایی ها در کشور خود نتوانسته بودند این خوراک را عمومی کنند تصمیم گرفتند که در ایتالیا مهاجر شوند و رستوران هایی را افتتاح نمایند. از آن پس این غذای خوشمزه در ایتالیا متولد شد و به کشورهای دیگر مهاجرت کرد.

اولین پیتزا فروشی در ایران اوایل دهه ی ۴۰ شمسی به نام پیتزا داوود بنا شد.این رستوران کوچک هنوز هم به همان شیوه به کارش ادامه می دهد. بعد از آن پیتزا فروشی های دیگری در تهران و اقصا نقاط کشورمان پدید آمدند و فعالیت کردند.

مراحل پخت پیتزا بادمجان و سیر

شما می توانید پیتزاهای مختلفی را در پیتزا فروشی ها خریداری کنید ولی برای این که از پیتزای سالم و خوشمزه تری بهره ببرید چه بهتر که خود دست به کار شوید و پیتزایی برتر از پیتزا فروشی ها تهیه کنید. طرز درست کردن پیتزا آسان است و همچنین وقت زیادی از شما نمی گیرد پس نگران این موارد نباشید و ادامه ی مطالب را بخوانید و انجام دهید تا یک غذای خوشمزه ی دیگر را امتحان کنید.

از انواع دیگر پیتزا می توان به : پیتزا گوجه فرنگی ، کیسادیای مرغ ، پیتزا قارچ و گوشت و پیتزا با سس فرانکفورتر اشاره کرد.

مواد لازم :

بادمجان سرخ شده و خرد شده : ۲ عدد
سیر رنده شده : ۴ حبه
پیاز رنده شده : ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان : ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی بدون تخم : ۲ قاشق غذاخوری(یا یک عدد)
جعفری خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز : ۲ قاشق غذاخوری
کره : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
آویشن : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم

دستور پخت پیتزا بادمجان و سیر

مراحل پخت:

گام 1 خمیر را آماده کنید.
گام 2 کمی ته ظرف را چرب کنید.
گام 3 بادمجان ها را که قبلاً سرخ کرده ساطوری نمایید با کمی سیر رنده شده مخلوط کنید.

حتماً بخوانید:

گام 4 سپس روی خمیر ها می ریزیم .
گام 5 گوجه فرنگی را که به قطعات کوچک تقسیم کنید.
گام 6 روی مواد ریخته و پیاز و جعفری را که خیلی خرد شده باشند را روی مواد فوق بریزید .

پوستر پیتزا بادمجان و سیر

گام 7 سس مایونز و گوجه فرنگی را با آب کره شده مخلوط کرده روی همه ی آن ها بریزید.
گام 8 سپس پنیر پیتزا پارمسان را رنده نموده روی همه مواد به قطر یک سانت می ریزیم.
گام 9 در نهایت در فر با حرارت ملایم (150)حدود 20 تا 30 دقیقه در طبقه وسط می گذاریم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا