دسته‌بندی نشده

پیتزای پنیر

Imageمواد لازم :

خمير پيتزا 500 گرم

گوجه فرنگي 500 گرم

پنير پيتزا 300 گرم

جعفري ساطوري شده 2 قاشق سوپخوري

ترخون 2 قاشق سوپخوري

دارچين قدري

فلفل قدري

نمك قدري

طرز تهيه :

ابتدا خمير پيتزا را بروش فوق درست مي کنيم : آرد و بکينگ پودر و نمک را با هم الک ميکنيم روغن و شير را در يک فنجان اندازه گيري ميريزيم ، ابتدا روغن را ريخته و سپس شير را رويش ميريزيم ولي بهم نميزنيم شير و روغن را يکمرتبه در مواد خشک ميريزيم و چند مرتبه با قاشق به هم ميزنيم تا حالت چسبندگي پيدا کند

سپس خمير را از کاسه بيرون مي آوريم و روي کاغذ رو غني قرار ميدهيم و به مدت 10 دقيقه خمير را ورز ميدهيم قالبي که مخصوص پاي ميباشد و چرب نشده است حاضر ميکنيم ابتدا خمير را روي کاغذ باندازه قالب با وردنه باز کرده سپس در قالب قرار داده اطراف آنرا با چنگال فشار ميدهيم که خوب جاگير شود و هم بشکل قشنگي درآيد

با نوک چنگال وسط خمير را چند سوراخ ميکنيم خمير آماده است. سپس پيتزا را بروش فوق درست مي کنيم : سپس ظرف آلومينيوم گرد مناسبي را که بايد کم عمق باشد چرب مي کنيم و خمير پيتزا را بقطر نيم سانتيمتر و بشکل ظرف باندازه اي که ته و ديواره ظرف را بپوشاند باز مينمائيم و خمير را داخل ظرف مي اندازيم .

گوجه فرنگي را در آب جوش ميگذاريم و پوست آنرا ميگيرم و گوشت گوجه فرنگي را خرد ميکنيم و آنرا داخل خمير مي ريزيم و کمي نمک و فلفل و دارچين روي آن ميپاشيم و کمي هم جعفري ميريزيم و پنير را روي آن رنده ميکنيم

فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم ميکنيم و ظرف پيتزا را کف فر بمدت بيست دقيقه قرار ميدهيم ، بعد ظرف را روي آخرين پنجره فر بطرف بالا ميگذاريم تا در حدود يک ربع تا بيست دقيقه بماند و روي آن کمي طلائي شود . پيتزا را با همان ظرف سر ميز مي بريم .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا