دسته‌بندی نشده

پودینگ سیب و کارامل، یک دسر شیرین و دلچسب

پودینگ سیب و کارامل

پودینگ سیب و کارامل

● مواد لازم

▪ دو فنجان کمپوت سیب

▪ سه قاشق غذاخوری آب لیمو

▪ نصف قاشق چایخوری پودر دارچین

▪ یک هشتم قاشق چایخوری جوزهندی

▪ ربع فنجان کشمش

▪ یک فنجان آرد سفید

▪ سه چهارم فنجان شکر

▪ یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر

▪ یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین

▪ نصف فنجان شیر

▪ دو قاشق غذاخوری کره

▪ دو قاشق چایخوری وانیل

▪ نصف فنجان گردوی خرد شده

▪ سه چهارم فنجان بستنی کارامل

▪ نصف فنجان آب

▪ یک قاشق غذاخوری کره

پودینگ سیب و کارامل

● زمان تهیه: ۵۰ دقیقه

● طرز تهیه

فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را چرب کرده و سیب ها را ته ظرف بچینید. سپس آب لیمو، دارچین و جوزهندی و کشمش را روی آن بپاشید.
در ظرف دیگری آرد، شکر، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کرده و شیر، دو قاشق غذاخوری کره، وانیل و گردو را به آن افزوده و سپس روی کشمش ها بریزید.
بستنی کارامل، آب و یک قاشق کره را با هم مخلوط کرده و بجوشانید. سپس آن را روی خمیر بریزید. سینی را به مدت ۳۵ دقیقه درون فر قرار دهید.

فرشته علیزاده

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا