دستهبندی نشده
طرز تهیه ی دسر بی نظیر پودینگ موز در خانه
این دسر محشر را به راحتی در منزل تهیه کنید
دسر کلاسیک خوشمزه و مناسب برای هر فصل و موقعیتی که اغلب مواد اولیه آن موجود می باشد، طرز تهیه آن راحت و باب میل همگی هم هست. با دلگرم همراه شوید.
پودینگ موز – طرز تهیه پودینگ موز
مواد لازم پودینگ موز خوشمزه
- سه چهارم پیمانه شکر
- یک چهارم پیمانه نشاسته ذرت
- یک چهارم قاشق چایی خوری نمک
- ۶ عدد زرده تخم مرغ
- سه و نیم پیمانه شیر کامل
- ۲ قاشق غذا خوری کره
- نصف قاشق چایی خوری وانیل
- نصف پیمانه خامه پاکتی کاله
- ۲ قاشق غذا خوری پودر قند
- ۳ تا ۴ عدد موز بزرگ
- ۱۵۰ گرم بیسکوییت پتی بور خرد شده
طرز تهیه پودینگ موز
- نشاسته ذرت، شکر، نمک و زرده تخم مرغ را با هم ترکیب کنید و آنها را روی حرارت قرار دهید و هم بزنید. کم کم شیر را به آنها اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
- این کار را به مدت ۵ دقیقه ادامه دهید تا روی مخلوطتان حباب حباب شود.
- سپس حرارت گاز را کم کنید و بعد از اینکه موادتان جوشید آن را هم بزنید تا کاملا غلیظ شود.
- موادتان را از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را به آنها اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا کره کاملا درون موادتان آب شود و با آنها مخلوط شود.
- موادتان را درون یک ظرف بریزید و روی آن را سلفون کشیده و برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید.
- در این فاصله که پودینگ در یخچال قرار دارد پوست موز را بگیرید و آن را به صورت حلقه حلقه خرد کنید. بیسکوییتهایتان را خرد کنید.
- خامه را درون یک کاسه بزرگ بریزید و آن را خوب با همزن هم بزنید و پودر قند را هم در این میان به آن اضافه کنید. خامه را آنقدر باید هم بزنید تا رد همزن روی آن باقی بماند.
- بعد از اینکه خامه فرم گرفت آن را روی پودینگتان بریزید.
- چند لیوان برای سرو پودینگهایتان آماده کنید. یک قاشق بزرگ از پودینگتان درون آن بریزید سپس یک لایه موز حلقه شده و بیسکوییت خرد شده روی آن قرار دهید و همین ترتیب را ادامه دهید به صورتی که لایه آخرتان موز و بیسکوییت باشد.
- قبل از سرو بهتر است کمی دیگر پودینگتان را درون یخچال قرار دهید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی