دسته‌بندی نشده

۲ روش کارآمد جهت تهیه ترشی غوره غوره در منزل

آموزش طرز تهیه ترشی غوره غوره در منزل

دلگرم : الان فصل غوره هست و زمان گرفتن آبغوره و تهیه ترشی غوره یا رب غوره و … در این مطلب 2 روش جهت تهیه ترشی غوره غوره و 3 روش دیگر جهت استفاده از غوره تقدیم شما میشه. امیدواریم مورد استفادتون قرار بگیره.

طرز تهیه ترشی غوره غوره مرحله به مرحله

روش اول : مواد لازم جهت تهیه ترشی غوره غوره با غوره عسگری

  • غوره عسگری ۲ کیلو
  • آب لیمو ی تازه ۱ لیوان
  • پالپ لیمو ترش(همان تفاله های لیمو ترش که موقع آبگیری )باقی می ماند.
  • نمک به مقدار لازم
  • آب به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی غوره غوره خانگی

  1. شما می توانید غوره را پاک کرده و همچنین می توانید به صورت درسته این کار را انجام دهید .
  2. در ابتدا آب را با مقدار نمکی که نه خیلی شور و نه بی نمک باشد مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید .
  3. شعله را خاموش کنید و بگذارید کاملا خنک شده سپس آبلیمو و تفاله لیمو را بدان افزوده و غوره ها را درون یک ظرف ریخته و مواد آماده شده را روی آن بریزید و درب ظرف را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید.
  4. این روش برای بسیاری از خورشت ها و خوراک بسیار خوش طعم و مناسب می باشد

۲ روش کارآمد جهت تهیه ترشی غوره غوره در منزل

روش دوم : مواد لازم جهت تهیه ترشی غوره غوره ساده

  • غوره 500 گرم
  • سرکه 500 گرم
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه ترشی غوره غوره ساده

یه‌وقت نگویید همه جور ترشی دیده بودیم به جز ترشی غوره. این ترشی با بسیاری از خوراک‌ها به خصوص انواع غذاهای حاوی گوشت مرغ بسیار خوشمزه خواهد شد امتحان کردن آن که ضرری نداره!

  1. ابتدا دُم غوره را جدا کرده سپس خوب می‌شوییم. سرکه سفید را از قبل پنج دقیقه جوشانده و سرد می‌کنیم.
  2. ظرف مناسب ترشی که اصولا شیشه‌ای است را خوب تمیز نموده طوری که داخل آن آب نداشته باشد.
  3. غوره‌ها را داخل ظرف می‌ریزیم نمک و سرکه سفید را روی آن ریخته و در شیشه را می‌بندیم، پس از ۱۰ روز ترشی آماده مصرف است.

separator line

طرز تهیه آبغوره در منزل

  1. غوره ها را پاک کرده ، دم آن ها را می گیریم و می شوییم. سپس آنها را درون آبمیوه گیری می ریزیم و آب آنها را می گیریم.
  2. در روش دیگر می توان غوره ها را درون مخلوط کن ریخته و پس از آن غوره های له شده را که دارای پوست و هسته هستند، درون یک تنظیف و یا صافی ریخته.
  3. به طور کامل صاف کرد. برای تهیه ی آب غوره ، نوع غوره ی مورد استفاده زیاد مهم نیست، ولی اگر از نوع عسگری استفاده شود، بهتر است. توجه به این نکته لازم است که بعضی از انواع غوره ها ترش تر از برخی دیگر هستند. در صورتی که میزان ترشی آب غوره ی به دست آمده به اندازه ی دلخواه نباشد ، می توان آن را به مدت چند دقیقه جوشانید تا کمی غلیظ تر و ترش تر شود. در ضمن با این عمل مدت نگهداری آبغوره هم بیشتر خواهد شد.
  4. آب غوره را در بطری مورد نظر می ریزیم و درب آن را به طور کامل می بندیم تا هوا به داخل آن نفوذ نکند.
  5. در صورتی که بخواهیم آن را برای مدت طولانی نگهداری کنیم ، از ترکیب آب و آرد، خمیری تهیه کنید و دور درب را با خمیر می پوشانیم. همچنین می توانیم با نوار چسب های بسیار محکم درب بطری را به طور کامل پلمپ کنیم.

۲ روش کارآمد جهت تهیه ترشی غوره غوره در منزل

separator line

روش تهیه رب غوره خوشمزه و ترش

  • غوره را شسته و روی آن نمک می ریزیم( به اندازه ی دلخواه ) و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
  • پس از آن درب ظرف را می گذاریم تا غوره ها به طور کامل بپزند و نرم شوند.
  • سپس آن ها را از صافی رد می کنیم.
  • در صورتی که رقیق بود ، کمی دیگر آن را می جوشانیم تا غلظت آن به اندازه ی رب گوجه شود.
  • سپس در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری می کنیم.
  • نکته ی مهم آن است که در مرحله ای که می خواهیم، رب کمی غلیظ تر شود، باید شعله ی زیر آن بسیار ملایم باشد، چون در این مرحله رب غوره سریع می سوزد.
  • به عبارتی دیگر برای تهیه ی یک رب خوب باید زمانی طولانی صرف کرد.
  • در ضمن اگر رب را در ظرف لعابی تهیه کنید، رنگ و کیفیت بهتری خواهد داشت.
  • در صورتی که از ظرف فلزی استفاده می کنید،باید دقت کنید که کوچک ترین خراش یا زدگی در ظرف وجود نداشته باشد،
  • چون در حین تهیه ی رب،از فلز ظرف کنده شده و وارد رب می شود که برای سلامتی بسیار مضر است.

۲ روش کارآمد جهت تهیه ترشی غوره غوره در منزل

separator line

آموزش طرز تهیه گرد غوره خانگی

مواد اولیه :

غوره (تازه_بی دانه(عسگری)) به میزان لازم

طرز تهیه :

  1. غوره ها را شسته و در آبکش بریزید.
  2. حالا یا غوره ها را دون کرده و یا همانطور با خوشه روی پارچه ای تمیز که روی سینی پهن شده باشد پخش کرده و در محل گرمی قرار می دهیم تا کم کم خشک شود.
  3. توجه داشته باشید که روی غوره ها را نیز با پارچه بپوشانید که خاک نگیرد.
  4. وقتی غوره ها خشک شدند با استفاده ازآ سیاب برقی آنها را بصورت پودر درآورید.
  5. گرد غوره را مطابق دستور غذای در دست تهیه استفاده نمایید.
  6. بهتر است که غوره را در زیر آفتاب خشک کنید و در جای خشک نگهداری کنید.
  7. برای افزایش ماندگاری به آن کمی نمک بزنید.
  8. اگرغوره ها را با خوشه خشک کنید،درآخر باید چوب آن را جدا کنید.
  9. توجه داشته باشید که در وقت آسیاب کردن غوره ها کاملاخشک شده باشند.

separator line

روش هایی جهت جلوگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره

  • آبلیمو و آبغوره از آن دسته مواد غذایی است که اگر به درستی نگهداری نشود، خیلی زود کپک زده و غیرقابل استفاده می شود.
  • کارشناسان مواد آشامیدنی و بهداشتی، می گویند پس از این که آبلیمو و آبغوره را داخل شیشه ریختید، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری های موجود در آن، از بین برود.

بیشتر بخوانید :

خواص دارویی و درمانی آبغوره

غوره و فواید بی نظیر آبغوره

۴ روش طلایی برای نگهداری و فریز کردن غوره

خواص غوره و آب غوره برای بدن

  1. برای دفع کرم روده و تقویت معده باید مدت پنج روز آش آبغوره همراه با زیره سیاه مصرف کنید. البته در این مدت باید از خوردن غذاهای سنگین اجتناب نمائید.
  2. آب غوره درمان کننده پا درد و کمردرد می باشد . برای معالجه میتوان به مدت ده روز آش آبغوره مصرف نمود . البته از خوردن غذاهای سنگین در این مدت اجتناب کرد .
  3. غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی کننده بدن نیز هست.
  4. همچنین اگر با سالاد میل شود،برای لاغر کردن سودمند است .
  5. هرگز غوره را با معده خالی نخورید،چون روی معده اثر سوء می گذارد.
  6. همچنین خانم های باردار از خوردن زیاد غوره خودداری کنند،‌چون غوره ادرارآور است و ممکن است موجب سقط جنین شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا