دسته‌بندی نشده

پلو مخصوص اندونزی

Imageمواد لازم :

برنج 750 گرم

ميگو تاره 500 گرم

گوشت سينه مرغ بدون پوس 400 گرم

رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري

تره فرنگي خام 200 گرم

سير 50 گرم

زنجبيل 1 قاشق مرباخوري

چاشني هندي 1 قاشق مرباخوري

روغن 200 گرم

فلفل قدري

نمك قدري

طرز تهيه :

برنج را بطريق کته ساده طبخ مينمائيم ميگو را تميز کرده در آب جوشيده يکي دو جوش ميدهيم بعد تره فرنگي و سير را خرد مينمائيم با دو قاشق روغن کمي سرخ ميکنيم و مرغ و ميگو را داخل آن کرده رب گوجه فرنگي ، زنجبيل ، جوز هندي و کمي نمک و فلفل با يک ليوان آب مرغ داخل اين مواد مي ريزيم مي گذاريم چند جوش بزند و آب آن کشيده شود بعد وسط کته را باز کرده اين مواد را داخل آن ميريزيم و روي آنرا با برنج مي پوشانيم ، ميگذاريم که کته دم بکشد.

در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 تا 8 نفر کافيست طرز دم کردن کته ساده : به ازاي هر يک کيلو برنج دو کيلو آب و کمي نمک نرم ، بار کرده زيرش را آتش مي کنيم ، همينکه آب جوش امد با احتياط کفگير را داخل آن هم زده اگر مغز برنج نپخته بود ، کمي ديگر آب در آن مي ريزيم براي کته آب بيشتري نياز است تا برنج قدري نرمتر بعمل آيد.

پس از تمام شدن آب اطراف برنج را بشکل مخروط بالا ميآوريم بعد بنسبت هر يک کيلو گرم برنج دو تا سه قاشق سوپخوري روغن ( در حدود 75 گرم ) روي برنج مي ريزيم و در ظرف را مي گذاريم و حرارت زير ظرف را کمي کم مي نمائيم تا در ديگ کمي عرق بکند، در صورت داشتن فر بعد از محکم کردن در ديگ ظرف را کف فر قرار ميدهيم و حرارت را 350 درجه مي کنيم و بعد از نيم ساعت حرارت را 50 درجه کم مي کنيم نيم ساعت ديگر مي گذاريم برنج دم بکشد .

براي دم کشيدن در صورتي که به ته ديگ احتياج نباشد ( مثل چلو کباب ) يکساعت وقت کافي است و در صورتيکه بخواهيم پلو ته ديگ ببندد يکساعت و نيم وقت لازم ميباشد. براي اينکه ته ديگ پلو بآساني کنده شود بايد ديگ را نيم ساعت قبل از کشيدن پلو از فر خارج نمود (بدون بر داشتن در آن ) تا ديگ کمي سرد شده و ته ديگ بآساني جدا شود.

در صورتيکه پلو را روي آتش دم کرده باشيم حرارت زير آن بايد ملايم باشد و روي در ديگ را بايد مقداري آتش بريزيم شايد بعضيها موقع دم کردن پلو در آنرا دم کني بگذارند ولي چلوئيکه در فر دم کنيم و يا روي آنرا آتش بريزيم خيلي بهتر و قد کشيده تر مي شود ممکن است نصف ليوان ماست و کي زعفران سائيده حل شده در آبجوش را با 70 گرم روغن و نصف ليوان آب جوش و دو عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنيم و ته ديگ بريزيم در اينصورت ته ديگ پلو بهتر مي شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا