دسته‌بندی نشده

طرز تهیه قارچ کاراملی مرحله به مرحله

روش پخت قارچ کاراملی خوشمزه

قارچ ها را هرگز نباید در زیر آب شست، زیرا بافت اسفنجی آن باعث جذب آب می شود و در نتیجه طعم خیسی به خود می گیرد. با دلگرم همراه شوید .

طرز تهیه قارچ کاراملی مرحله به مرحله

آسان ترین روش برای تهیه قارچ کاراملی در منزل

مواد لازم جهت تهیه قارچ کاراملی

  • قارچ سفید 3 عدد
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • کره 1 قاشق غذاخوری
  • سیر 2 حبه
  • سس سویا 1 قاشق غذاخوری

روش تهیه قارچ کاراملی

  1. قارچ ها را با دستمال تمیز و پاک کنید، سپس آنها را به برش های نازک تقسیم کنید.
  2. در یک تابه کره و روغن زیتون را بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
  3. سیر را به روغن اضافه کنید بگذارید به مدت یک دقیقه حرارت ببیند تا بوی معطر آن بلند شود.
  4. حال قارچ ها را در سس سویا اضافه کنید (این مرحله را خیلی زود انجام ندهید زیرا باعث می شود رطوبت قارچ ها از بین برود).
  5. سپس قارچ های سسی را در روغن تابه اضافه کنید و بگذارید به حالت کاراملی درآید. نکته این مرحله : که قارچ ها را زیاد هم نزنید، کم هم زدن و تکان دادن قارچ ها باعث می شود مواد بیشتری را به خود جذب کنند و لذیذ تر شوند.

لذت آشپزی با دلگرم :

نوشته های مشابه

طرز تهیه ی خوراک دال عدس خوشمزه + خواص بی نظیر عدس

طرز تهیه ی خوراک بادمجان با گوجه یک شام سبک

دستور تهیه خوراک لوبیا سبز قاتل سلول های سرطان سینه

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا