دسته‌بندی نشده

نان داغ را بلافاصله در نايلون نگذاريد

شیوه صحیح نگهداری نان

گذاشتن نان بلافاصله پس از پخت داخل نايلون درست نيست زيرا باعث “خمير شدن” آن مي شود و رطوبت زمينه اي را براي رشد “باكتري ها” و “قارچ ها” فراهم مي كند.

چيدن نان داغ روي هم “كپك زدگي” را به وجود مي آورد و مصرف آن موجب “بيماري هاي گوارشي” مي شود.

نان

گفتني است: قرار دادن نان در يخچال بيات شدن را سريع مي كند و بهترين محل نگهداري نان براي مدت نسبتا طولاني “فريزر” و بهترين روش گرم كردن آن استفاده از مايكروفر يا “توستر” است.

گفتني است مدت استفاده از نان حداكثر ۲ روز است و بيش از آن ماده هاي سمي به وجود مي آيد كه باعث تهديد سلامتي شما مي شود.

پزشكان هم چنين به افراد توصيه مي كنند تا در هر نوبت نان را به ميزان كم خريداري كنند و بر اساس نيازهاي روزانه شان آن را خريداري كنند تا هر دفعه بهترين نوع آن را مصرف كنند.

منبع : افکار نیوز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا