دسته‌بندی نشده

معرفی بهترین غذاها با پنیر سفید فتا به روشی آسان

روش پخت غذا با پنیر سفید

طرز تهیه غذا با پنیر سفید موضوع مورد بحث ماست. این نوع پنیر همیشه در دسترس بوده و اغلب افراد آن را در خانه دارند. حتی بسیاری از کشورها نیز از پنیر سفید در پخت غذاهای خود استفاده می کنند. برای مثال یونان از پنیر سفید در پخت میگو استفاده می کند. از این نوع پنیر به نام پنیر فتا نیز یاد می شود.

انوع غذا با پنیر سفید

1. طرز تهیه اسپاگتی با پنیر سفید

مواد لازم جهت تهیه اسپاگتی با پنیر سفید:

  • روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
  • اسپاگتی 300 گرم
  • پنیر سفید 400 گرم
  • گوجه‌‌ فرنگی خرد کرده 2 عدد
  • برگ جعفری برای تزئین به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

مراحل تهیه اسپاگتی با پنیر سفید:

در قابلمه‌ ی مناسبی روغن زیتون، و مقداری آب و نمک بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب آن بجوشد. آنگاه اسپاگتی را در قابلمه بریزید و بپزید. بعد پنیر سفید را به قطعه‌های بلند و ضخیم برش دهید.

سپس اسپاگتی را در آبکش بریزید و آن را در ظرف نسوز و چرب کرده‌ای قرار دهید. اکنون روی اسپاگتی را با گوجه‌ فرنگی و پنیر تزئین کنید و مقداری روغن زیتون روی آن بپاشید.

حالا ظرف مورد نظر را درون فر، زیر گریل بگذارید تا روی پنیر کمی برشته شود. پس از خارج کردن خوراک از فر، روی آن را با جعفری تزئین کنید.

یادآوری: می‌ توانید گوجه فرنگی‌ها را کمی در روغن زیتون تفت دهید تا مزه‌ ی بهتری پیدا کنید.

آموزش غذا با پنیر صبحانه

2. طرز تهیه میگو با پنیر سفید

مواد لازم برای تهیه میگو با پنیر سفید:

  • پیاز: 2 عدد
  • کره: 2 قاشق سوپ خوری
  • روغن گیاهی: 2 قاشق سوپ خوری
  • گوجه فرنگی: 4 خرد شده عدد
  • سیر آسیاب شده: 1 حبه
  • نمک: 1 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: 1/4 قاشق چای خوری
  • پونه: 1/4 قاشق چای خوری
  • پنیر فتای خرد شده: 150 گرم
  • میگو پوست کنده: 500 گرم
  • جعفری تازه خرد شده: 1/2 فنجان

مراحل تهیه میگو با پنیر سفید:

ابتدا پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه بزرگ سرخ کنید. گوجه، سیر، نمک، فلفل و پونه را به آن اضافه کنید. آن را به جوش آورده تا سس کمی غلیظ شود. پنیر را به آن افزوده و هم بزنید و به مدت 15 دقیقه آن را بپزید.

سپس میگو را به سس اضافه کرده، 5 دقیقه آن را بپزید تا کاملا ترد شود. آن را با جعفری تزئین کرده سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد میگو با پنیر سفید

میگو با پنیر سفید جزو خوراک ماهی و میگو می باشد و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه می باشد. میگو با پنیر سفید را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.

همچنین می توان در ماه رمضان به عنوان افطار میل کرد. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب می باشد.

طرز تهیه صبحانه با پنیر/نیمرو با پنیر صبحانه

3. طرز تهیه پای سبزیجات با پنیر سفید

مواد لازم جهت تهیه پای سبزیجات با پنیر سفید:

  • کدو حلوایی: ۶۰۰ گرم
  • روغن زیتون: ¼ پیمانه
  • تره فرنگی: ۲ ساقه
  • سیر (له شده): ۲ حبه
  • برنج خام: ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)
  • عصاره مرغ: یک و یک دوم پیمانه
  • پنیر فتا (پنیر سفید): ۱۰۰ گرم
  • زیتون بدون هسته: ⅓ پیمانه (۶۰ گرم)
  • گوجه گیلاسی: ⅓ پیمانه (۷۰ گرم)
  • آویشن: ۱ قاشق مرباخوری
  • خامه: ½ پیمانه (۱۲۵ میلی لیتر)
  • کره آب شده: ۱۲۵ میلی لیتر
  • خمیر باقلوا: ۱۲ برگ

مراحل تهیه پای سبزیجات با پنیر سفید:

کدو حلوایی را خرد کنید، سپس با مقدار کمی آب داخل قابلمه روی شعله زیاد قرار دهید تا بجوشد، سپس شعله را کم کرده و بگذارید به آرامی بپزد تا آب آن تمام شود.

در این فاصله روغن را در تابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط گرم نمایید. تره‌ فرنگی خردشده و سیر را در آن بریزید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا تره‌ فرنگی نرم شود. برنج را با بقیه مواد مخلوط کنید و آب مرغ را اضافه و شعله را زیاد کنید تا به جوش آید.

سپس شعله را کم کنید و درب ظرف را بگذارید. حدوداً ۱۵ دقیقه تا زمانی که آب مرغ جذب برنج شود، سپس به مدت ۱۰ دقیقه بدون اینکه درب ظرف را بردارید شعله را در کمترین وضعیت قرار دهید تا برنج دم بکشد.

مخلوط برنج را در کاسه بزرگی بریزید و با استفاده از چنگال آن را زیر و رو کنید تا برنج دان شود، به مدت ۱۵ دقیقه کناری قرار دهید تا خنک شود.

در این مرحله از طرز تهیه غذا با پنیر سفید، کدو، پنیر فتا، زیتون خردشده، گوجه فرنگی گیلاسی، برگ آویشن خرد شده، خامه، نمک و فلفل را اضافه نمایید و آن ها را به آرامی با هم مخلوط نمایید.

یک ظرف دایره‌ ای با قطر ۲۲ سانتی‌ متر را با کره آب شده چرب نمایید. ورقه‌های خمیر را روی یک تخته آشپزی قرار دهید و آن ها را با یک دستمال حوله‌ ای خشک و بعد از آن یک دستمال حوله‌ای مرطوب بپوشانید. (این کار موجب می‌شود تا خمیر خشک نشود).

هر یک از ورقه‌های خمیر را ابتدا با کمی کره آب شده آغشته کنید و آن را از درازا از وسط تا کنید و کف ظرف بیندازید، اجازه دهید تا انتهای خمیر از لبه‌های ظرف بیرون باشد.

همین کار را با ۱۰ ورقه خمیر دیگر انجام دهید و با خمیرها به طوری که با یکدیگر هم‌ پوشانی داشته باشند کف و دیواره‌ های ظرف را بپوشانید.

مخلوط برنج را در ظرف، روی ورقه‌های خمیر بریزید و انتهای خمیرها را که از لبه‌های ظرف آویزان است روی آن ها برگردانید تا مواد میانی داخل خمیر قرار گیرند.

یکی از خمیرهای باقی مانده را چرب کنید و روی ظرف قرار دهید، با استفاده از چاقو اطراف خمیر رویی را به شکل ظرف ببرید. با باقی‌مانده کره ذوب شده خمیر سطح قالب را چرب کنید.

روی ظرف را با فویل بپوشانید تا سطح روی غذا نسوزد. سپس ظرف رابه مدت ۵۰ دقیقه یا تا زمانی که پای طلایی شود در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

اجازه دهید تا غذا به مدت ۱۰ دقیقه بدون اینکه آن را از ظرف بیرون آورید در دمای اتاق خنک شود. سپس آن را برش بزنید و سرو نمایید.

املت با پنیر فتا/غذای پنیری ساده

4. طرز تهیه پیتزا با پنیر سفید

این مقدار موادی که برای پیتزا استفاده کردیم برای دو تا چهار نفر است و در مدت نیم ساعت آماده شده و زمان پخت آن هم بیست دقیقه است.

مواد لازم برای تهیه پیتزای آسان با پنیر سفید:

  • خمیر مایه ۱ پاکت
  • روغن زیتون ۲-۳ قاشق غذا خوری
  • آب ولرم ۱٫۵ لیوان
  • شکر ۱ قاشق مربا خوری
  • نمک ۱ قاشق مربا خوری
  • ۴٫۵ لیوان آرد

مواد لازم برای تهیه سس پیتزا:

  • رب ۱ قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذا حوری
  • آب ولرم نصف لیوان
  • آویشن ۱ قاشق مربا خوری
  • سیر ۳-۴ حبه
  • نمک و فلفل سیاه

مواد لازم برای روی پیتزا با پنیر سفید:

  • پنیر سفید ۲۵۰-۳۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا
  • سوسیس نازک خرد شده
  • گوجه فرنگی نازک خرد شده
  • فلفل قرمز و سبز
  • زیتون سبز و سیاه
  • جعفری
  • قارچ و ذرت ( اختیاری)

مراحل تهیه پیتزا با پنیر سفید:

ابتدا خمیر پیتزا را درست می کنیم به این طریق که خمیر مایه و آب ولرم و شکر را در یک ظرف ریخته و خوب مخلوط می کنیم ۵-۱۰ دقیقه استراحت کند سپس نمک و آرد را به تدریج می ریزیم و خمیر را ورز می دهیم.

در آخر روغن زیتون را ریخته ده دقیقه خمیر را ورز می دهیم بعد از این کارها یک ساعت خمیر را استراحت می دهیم.

حالا سس پیتزا را درست می کنیم به این طریق که در یک ظرف ۱ قاشق غذا خوری رب، یک حبه سیر، یک قاشق چایخوری آویشن، دو قاشق غذا خوری روغن زیتون، آب ولرم نصف لیوان و نمک و فلفل سیاه می ریزیم.

سپس برای روی پیتزا پنیر سفید رنده میکنیم در آخر فلفل ها، سوسیس ها، پنیر پیتزا، جعفری، زیتون ها، گوجه فرنگی را به دلخواه برش می زنیم وقتی خمیر استراحت کرد خمیر را بسته به قالب به دو قسمت تقسیم کرده (خمیری که ما درست کردیم سه خمیر شد)

خمیرها را با کمک وردنه باز کرده به اندازه قالب باز کرده در سینی هم می شود و رویش را با چنگال سوراخ سوراخ کرده سپس روی کناره های خمیر با کمک برس روغن زیتون می زنیم.

حالا سس را روی خمیر میزنیم و روی سس هم پنیر سفید می ریزیم و روی آن پنیر پیتزا هم سوسیس، گوجه فرنگی، فلفل، سیر و پنیر پیتزا می ریزیم در فر ۱۹۰ درجه از قبل گرم شده بمدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم.

در آخر رویش جعفری می ریزیم سه تا پنج دقیقه دیگر در فر بماند سپس برش زده و سرو می کنیم.

آموزش غذا با پنیر

5. طرز تهیه نان تست با پنیر سفید و فلفل قرمز

مواد لازم جهت تهیه نان تست با پنیر سفید و فلفل قرمز:

  • نان چاباتا: 4 ورقه
  • پنیر فتا (سفید): 200 گرم
  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز تند (خردشده): 1 قاشق چایخوری
  • آویشن خشک: 1 قاشق چایخوری

مراحل تهیه نان تست با پنیر سفید و فلفل قرمز:

گریل فر را روشن و دو طرف نان ها را برشته کنید. پنیر را به 4 ورقه ی ضخیم تقسیم کرده و روی هر برش نان 1 ورقه قرار دهید. روغن زیتون را داغ کرده، فلفل قرمز و آویشن را کمی تفت داده و روی پنیر بریزید. ساندویچ ها آماده اند.

نوش جان!

انواع غذا با پنیر سفید

6. طرز تهیه املت با پنیر سفید

مواد لازم برای تهیه املت با پنیر سفید:

  • گوجه فرنگی چهار عدد
  • پنیر سفید ۲۰۰ گرم
  • قارچ ۳۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای یک عدد
  • پیاز متوسط دو عدد
  • تخم مرغ چهار عدد
  • نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم

مراحل تهیه املت با پنیر سفید:

گوجه فرنگی، پیاز، فلفل و قارچ را ریز خرد کنید. یک تابه برداشته و پیاز و فلفل دلمه‌ای را در مقداری روغن تفت دهید. مقداری نمک و فلفل و ادویه بریزید.

گوجه خرد شده و قارچ را اضافه کرده و خوب تفت دهید تا آب گوجه و قارچ کاملا تبخیر شود. دقت کنید که اگر در این مرحله آب قارچ و گوجه کاملا گرفته نشود، املت آب انداخته و طعم خوبی نمی‌گیرد.

پنیر‌ها را به مربع‌ های کوچک برش داده، و طوری به تابه اضافه کنید تا همه جای آن پخش شود. سپس خیلی آرام هم بزنید تا پنیر‌ها له نشوند.

در ادامه تخم مرغ‌ها را در یک کاسه هم بزنید و به تابه اضافه کنید. در تابه را گذاشته و هر چند دقیقه یکبار لابه‌لای املت را با قاشق باز کنید تا املت کاملا بپزد.

این املت خوشمزه را می‌توانید به عنوان یک ناهار یا شام حاضری میل کنید.

۸ غذای لذیذ و خوشمزه با پنیر پیتزا

موارد استفاده از پنیر ماسکارپونه در کیک پزی و آشپزی

طرز تهیه بادمجان با پنیر پارمسان

برگر با پنیر بلوچیز و اسفناج

پتاژ قارچ: طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا

اردور قارچ با پنیر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا