دسته‌بندی نشده

مصرف شیر سرد و کاهش وزن

مصرف شیر سرد و کاهش وزن، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

 مصرف شیر سرد و کاهش وزن

مصرف شیر سرد و کاهش وزن

شیر سرد و تازه، یک پدیده‌ی نسبتا جدید در رژیم غذایی انسان است. اگرچه یافته‌های باستان شناسی نشان می‌دهد که مصرف شیر به ۵ هزار سال پیش از میلاد مسیح بر می‌گردد و مردم تقریبا از همه‌ی شیرها برای درست کردن ماست و پنیر و کره استفاده می‌کردند، اما با توجه به کتابی از هارولد مک گی، تنها در دهه ۱۸۰۰ بود که خطوط راه آهن شیر تازه را در دسترس عموم مردم قرار دادند.

نوشته های مشابه

ارزش غذایی

برای اینکه بیشترین بهره‌ی ممکن را از شیر ببرید، شیر کم چرب را انتخاب کنید. به گفته‌ی پایگاه اطلاعات غذا و تغذیه Fat Secret، یک فنجان شیر کامل ۱۴۶ کالری و ۷.۹ گرم چربی دارد. یک فنجان شیر ۱ درصد چربی ۱۰۲ کالری و ۲.۳ گرم چربی دارد، و شیر خامه گرفته که گاهی اوقات اشتباها بعنوان شیر بدون چربی در نظر گرفته می‌شود، ۸۶ کالری و ۰.۴۴ گرم چربی دارد. شیر، منبع خوبی از کلسیم، پروتئین و ویتامین دی می‌باشد.

تصورات غلط

برخی مردم معتقدند برای آنکه بدن، شیر سرد و سایر مایعات سردی که می‌نوشیم را به دمای بدن برساند، مقداری کالری می‌سوزاند. متاسفانه حتی اگر در شیرتان یخ هم بریزید، فایده‌ی زیادی ندارد. در گزارشی در وبسایت Chow، دکتر راجر کلمنز، دکتر بهداشت عمومی در تغذیه و شیمی زیستی در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، این اعداد را محاسبه کرد.

کلمنز دریافت که بدن برای گرم کردن یک فنجان آب یخ و رساندن آن به دمای بدن، در حدود ۸ کالری می‌سوزاند، یعنی کمتر از کالری موجود در یک عدد آدامس. این مقدار برای خنثی کردن کالری موجود در شیر کافی نیست. با اینحال شما هنوز هم باید شیرتان را سرد نگه دارید تا فاسد نشود.

عملکرد

اگرچه نوشیدن شیر سرد، بدن شما را مجبور نمی‌کند که مقدار زیادی کالری بسوزاند، اما کلسیم موجود در شیر می‌تواند به این امر کمک کند. با توجه به وبسایت EurekAlert، محققان در دانشگاه بن گوریون، ۳۰۰ مرد و زن دارای اضافه وزن را بمدت ۲ سال مورد مطالعه قرار دادند. این یافته‌ها که در مجله‌ی آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شد، نشان می‌دهد افرادی که بیشترین مقدار کلسیم را از مواد لبنی دریافت کردند، بیشترین مقدار وزن را نیز از دست دادند.

 مصرف شیر سرد و کاهش وزن

توجه

افرادی که مبتلا به عدم تحمل لاکتوز هستند، نمی‌توانند شیر را بدرستی هضم کنند و هنگامیکه محصولات لبنی مصرف می‌کنند، دچار نفخ و گاز معده‌ی دردناکی می‌شوند.

به گفته سازمان غذا و داروی آمریکا، شیر یکی از ۸ ماده غذایی مهم آلرژی‌زا می‌باشد. اگر به هر دلیلی احتمال می‌دهید که دچار عدم تحمل لاکتوز یا آلرژی به مواد لبنی هستید، با پزشکتان صحبت کنید.

خواص شیر

* شیر برای داشتن ناخن‌ها، دندان‌ها و موهایی سالم ‌تر لازم است. این نوشیدنی چون کلسیم فراوان دارد، مصرفش به همراه ویتامین D باعث استحکام استخوان‌ها و دندان ها و تقویت رشد موها و پیشگیری از ریزش آن ها می ‌شود. وجود کلسیم به همراه ویتامین A ، ویتامین های گروه B و پتاسیم مانع از نرم و نازک شدن موها می ‌شود و به درخشان شدن آن ها کمک فراوان می‌ کند.

* مطالعات بسیاری نشان داده است که مصرف روزانه شیر به همراه میوه‌ها و سبزیجات، هم در بچه‌ها و هم در بزرگسالان باعث کاهش فشار خون بالا می‌ شود.

اگر چه هنوز مکانیسم آن مشخص نیست، اما به نظر می‌‌ رسد که کلسیم، پتاسیم، منیزیم و پروتئین شیر نقش مهمی در این زمینه داشته باشند.

* تحقیقات زیادی وجود دارد مبنی بر این که مصرف شیر و لبنیات، خطر بیماری‌ های قلبی ‌عروقی را کاهش می ‌دهد. مردانی که بیشتر از دیگران شیر مصرف می‌ کنند، کمتر دچار حملات قلبی می ‌شوند. همچنین مصرف شیر کم‌ چرب به دلیل سرشار بودن از کلسیم میزان کلسترول بد را در خون کاهش داده و میزان کلسترول خوب را بالا می برد، اما فراموش نكنید كه منظور ما از شیر، نوع كم چرب آن است.

* برخلاف تصور عموم، دیده شده است، افرادی که از شیر کم‌ چرب استفاده می‌ کنند، لاغرتر از سایرین هستند. شما می ‌توانید با مصرف شیر و لبنیات کم ‌چرب میزان کالری دریافتی تان را تحت کنترل داشته باشید تا از بروز چاقی، مخصوصا چاقی شکم پیشگیری شود.

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا