دسته‌بندی نشده

مرغ ترشه شمال

Imageمواد لازم :
گوشت مرغ 1400 گرم
لپه 1.5 فنجان
تره 50 گرم
جعفري ساطوري شده 50 گرم
شنبليله 50 گرم
گشنيز 50 گرم
اسفناج 50 گرم
آب ليموترش 3 قاشق سوپخوري
آب غوره 3 قاشق سوپخوري
پياز 1 عدد
سير 6 عدد
برنج 4 فنجان
زردچوبه قدري
فلفل قدري
نمك قدري

طرز تهيه :
سبزي قورمه سبزي ( تره , جعفري , شنبليله , گشنيز , اسفناج ) باشد ، آبليمو يا آبغوره باشد ، سير خرد شده باشد .
مرغ را پس از شستن كمي تفت مي دهيم سپس با آب ، نمك ، زرد چوبه ، پياز و لپه در قابلمه ريخته مي گذاريم بپزد نيم پز كه شد سبزي قورمه را كه خرد و سرخ كرده ايم در قابلمه ريخته سير را هم ريز خرد مي كنيم و در آن مي ريزيم ، پس از پختن كامل مرغ ، لپه ، چاشني آبليمو يا آبغوره را بميزان لازم مي ريزيم و حرارت را خاموش مي كنيم .
نكته : اگر مايل باشيد مي توانيد سير را هم سرخ كنيد اين غذا با پلو خورده مي شود و آب آن بايد كم باشد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا