دسته‌بندی نشده

مخلوط برنج

Image مواد لازم :

قارچ 4 عدد
برنج 2 فنجان
روغن كنجد 1 قاشق مرباخوري
پياز 1 قاشق سوپخوري
سير 1 عدد
زنجبيل 1 عدد
پياز سبز 2 دانه
فلفل قرمز دلمه اي 1 عدد
ذرت كنسرو شده 0.5 فنجان
خيار 4 عدد
نخود فرنگي 100 گرم
سس چيني 1 قاشق مرباخوري

طرز تهيه :

روي قارچهاي خشک آبجوش بريزيد و درب کاسه را گذاشته و بمدت 20 دقيقه کنار بگذاريد سپس آبکش کرده و سابقه آنها را جدا کنيد و کلاهک قارچها را خرد کنيد .
برنج را 12 دقيقه بجوشانيد تا نرم شده و آبکش کنيد . روغن و روغن کنجد را در ماهيتابه گرم کرده و سير ، زنجبيل ، پيازچه و فلفلها را افزوده و بمدت 1 دقيقه تفت دهيد .

قارچها ، ذرت ، خيار و نخود فرنگي را اضافه کنيد و بمدت 2 دقيقه بهم بزنيد . سس سويا و سپس برنج را بيافزاييد و بهم بزنيد تا گرم شوند.
همچنين فراموش نکنيد که قبل از هر کاري : زنجبيل را رنده کنيد ، پياز چه را خرد کنيد ، فلفل دلمه اي قرمز را خرد کنيد ، نخود فرنگي را پوست بکنبد و خيار ها را خرد کنيد و دانه هاي آن را جدا کنيد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا