دسته‌بندی نشده

فوندو ترشک

Imageمواد لازم :

ترشك 500 گرم

كره 100 فنجان

خامه 100 فنجان

فلفل قدري

نمك قدري

طرز تهيه :

ساقه هاي ترشک را جدا ميکنيم و برگهاي آنرا بدقت ميشوييم و در ظرف متناسبي ميريزيم و کمي نمک و فلفل و کره بآن مخلوط ميکنيم و ظرف را روي حرارت ملايم ميکذاريم و گاهي بهم ميزنيم تا آب ترشک کاملا کشيده و ترشک پخته شود

بعد آنرا از روي آتش بر مي داريم و با خامه مخلوط ميکنيم و در ظرف ميکشيم ( ترشک نوعي سبزي شبيه به اسفناج است با برگ و ساقه ظريفتر و کمي ترش مزه ) اين فوندو را با نان هاي چهارگوش سرخ کرده و سرو ميکنيم .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا