دسته‌بندی نشده

سالاد مرغ قفقازی

این سالاد خوشرنگ و تند و تیز با ظاهر و طعم دوست داشتنی‌اش شما را مجذوب خود می‌کند. مطمئن باشید اگر یک‌دفعه این سالاد را درست کنید، به جمع طرفداران این سالاد می‌پیوندید.یک سالاد جدید با بافتی شبیه سالاد الویه که تنوعی برای برنامه غذایی خانواده به‌حساب می‌آید؛ آنرا ساندویچ کرده و نوش جان کنید.

سالاد مرغ قفقازی

مناسب برای :6 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

این سالاد همراه خیارشور یک ساندویچ بسیار خوشمزه است.
برای تهیه سالاد مرغ قفقازی بهتر است از سینه مرغ یا قرقاول استفاده کنید تا طعم مرغ را به‎طور کامل به سالاد منتقل کند.این سالاد به‌خوبی تا 4 روز قابل نگهداری در یخچال است.حداکثر 50 دقیقه زمان برای آماده کردن سالاد مرغ قفقازی نیاز دارید و برای 6 نفر کافی است.

برای این مقدار غذا از 2 عدد سینه کامل مرغ استفاده شده است.

سالاد مرغ قفقازی

مواد لازم سالاد مرغ قفقازی:

آب مرغ : 1.5 لیتر

سینه مرغ : 2 عدد

گردو : ½1 پیمانه

سیر : 3 حبه

نان تست : 2 برش

لیمو ترش : 1 عدد

روغن زیتون : 4 قاشق سوپ‎خوری

پیازچه : 2 قاشق سوپ‎خوری

جعفری : 2 قاشق سوپ‎خوری

پاپریکا : 4 قاشق چای‎خوری

پودر فلفل قرمز چیلی : 1 قاشق چای‎خوری

نمک : به مقدار دلخواه

فلفل سیاه : به مقدار دلخواه

طرز تهیه سالاد مرغ قفقازی:

سینه مرغ را از وسط برش می‎زنیم.

ظرف آب مرغ را بر روی شعله کم قرارداده سینه‎های مرغ را اضافه می‎کنیم. آب مرغ باید به‎طور کامل سینه‎ها را بپوشاند (در صورت لزوم کمی آب اضاقه می‎کنیم).

سینه مرغ را همراه با آب مرغی که ادویه‌جات به آن اضافه شده و معطرشده، روی شعله کم قرار می‌دهیم تا آرام بپزد.

در این بین روغن زیتون را در یک قابلمه کوچک بر روی حرارت پایین گذاشته و فلفل پاپریکا را اضافه می‎کنیم. هم می‌زنیم تا جایی که عطر فلفل بلند شود سپس از روی حرارت برمی‌داریم.

نان را در تکه‎های درشت خرد کرده و در کاسه می‎ریزیم. با ملاقه حدود یک یا دو پیمانه از آب مرغ را برداشته و بر روی تکه‎های نان می‎ریزیم.
گردو، سیر، پیازچه و جعفری را ریز می‎کنیم.

نیم پیمانه از گردو را در یک کاسه جدا ریخته، پیازچه و 1 قاشق سوپ‎خوری از جعفری را به آن اضافه می‎کنیم.

باقی‎مانده گردو را همراه با سیر، فلفل قرمز چیلی، حدود 1 قاشق چای‎خوری نمک، تکه‎های نان خیس خورده در آّب مرغ و باقی‎مانده جعفری در غذاساز می‎ریزیم تا با هم ترکیب شوند. در انتها نمک آن را امتحان می‎کنیم.

گوشت سینه پخته‌شده را به صورت باریک و نازک خرد می‎کنیم.

مرغ خرد شده را به جعفری، پیازچه و گردویی که قبلا در کاسه ریخته بودیم اضافه می‌کنیم.

مخلوط بدست آمده از غذاساز را در کاسه محتوی مرغ ریخته و آرام هم می‎زنیم تا کاملا با هم ترکیب شوند. فلفل سیاه و آب لیمو (روش آب گیری لیمو ترش) را اضافه کرده و یکبار دیگر هم می‎زنیم.

منبع : پارسه گرد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا