دسته‌بندی نشده

طرز پخت اسنک با کالباس با طعمی متفاوت و عالی

طرز تهیه اسنک کالباس با بهترین روش پخت

اسنک کالباس از انواع خواراکی های سبک است که می توانید این خوراکی خوشمزه را به عنوان میان وعده میل کنید, در ادامه این مطلب طرز تهیه اسنک کالباس را به شما کدبانوهای عزیز و گرامی آموزش می دهیم. با دلگرم همراه شوید.

اسنک کالباس + طرز تهیه اسنک کالباس و قارچ

مواد لازم برای تهیه اسنک کالباس

  • کالباس :•: 200 گرم
  • پنیر پیتزا :•: 100 گرم
  • گوجه فرنگی :•: 1 عدد
  • قارچ :•: 200 گرم
  • خیارشور :•: 3 عدد
  • سس مایونز :•: به مقدار لازم
  • کاهو :•: 1 برگ
  • نان تست :•: به مقدار لازم

طرز پخت اسنک با کالباس با طعمی متفاوت و عالی

طرز تهیه اسنک کالباس

  1. برای تهیه اسنک کالباس ابتدا نان های تست مربع شکل را نصف کنید تا بشکل مثلث در بیایند
  2. بعد روی نان تست ها را با سس مایونز خوب پوشش دهید و روی سس نیز یک ورق از کالباس قرار دهید و سپس قارچ ، گوجه فرنگی ها و خیارشور و کاهو را به هر میزان که با ذائقه شما سازگار است روی نان تست بچینید.
  3. در آخر روی مواد پنیر پیتزا بپاشید و نصفه ورق از کالباس را بگذارید و نیمه دیگر نان تست را روی مواد بگذارید و تمام اسنک ها را به همین شکل درست کنید
  4. آنها را در دستگاه ساندویج ساز قرار دهید تا پخته شوند و نوش جان کنید.
  5. اسنک کالباس هم مثل اسنک مرغ از اسنک های پر طرفدار هستند.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

نوشته های مشابه

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا