دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ۹ مدل شیرینی خرما و عسل خوشمزه و پر خاصیت + عکس

آموزش پخت شیرینی های خوشمزه با عسل

شیرینی خرما با عسل شیرینی مغذی و خوش طعم و بسیار مقوی است که روش تهیه آن نیز بسیار ساده است. با دلگرم همراه شوید.

روش تهیه شیرینی های خوشمزه با خرما

separator line

1 – طرز تهیه شیرینی خرما با عسل

مواد لازم :

  • سه عدد ……….تخم مرغ
  • یک فنجان ………..عسل
  • 5/1 فنجان ………آرد سفید
  • یک فنجان ……….گردو
  • یک قاشق سوپخوری
  • B .P…………..یک قاشق سوپخوری
  • نمک ……. 800 گرم
  • خرما ……….یک فنجان

طرز تهیه:

  1. تخم مرغ ها را هم زده با عسل مخلوط کرده و آرد و بکینگ پودر و نمک به آن افزوده باز هم بزنید .
  2. آخر کار گردو و خرما را هم اضافه کرده کمی هم زده و در ظرف چرب شده که کف آن مومی پهن شده به ضخامت یک سانت بریزید.
  3. در فر 50 درجه حرارت بمدت 30 الی 40 دقیقه بگذارید.

طرز تهیه ۹ مدل شیرینی خرما و عسل خوشمزه و پر خاصیت + عکس

separator line

2 – طرز تهیه توپک خرما با بادام و عسل

توپک خرما با بادام و عسل شیرینی مغذی و خوش طعم و بسیار مقوی است که روش تهیه آن نیز بسیار ساده است و نیازی به فر ندارد.

مواد لازم :

  • کمی روغن برای شکل دادن توپک ها
  • 4 لیوان خرمای خرد شده بدون هسته
  • عسل یک چهارم لیوان صد البته بهتر است عسل طبیعی باشد
  • بادام یا گردوی خام ۲۵۰ گرم البته می توانید از هر دو گردو و بادام هم استفاده نمایید

طرز تهیه :

  1. بادام یا گردو را آسیاب کنید و به مدت ۵ الی ۷ دقیقه تفت دهید تا کمی طلایی شود.
  2. خرما را خرد کنید و هم بزنید تا له شود. خرمای له شده را درون ظرف بریزید و نصف بادام تفت داده به آن اضافه کنید. عسل را به خرما و بادام اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
  3. دست های خود را کمی چرب کنید و توپک هایی به اندازه متوسط شکل دهید و در باقی مانده بادام آسیاب شده بغلتانید.
  4. توپک ها را در ظرف در بسته بچینید و تا زمان مصرف در یخچال قرار دهید.

separator line

خواص توپک خرما با بادام و عسل

همان طور که مطالعه فرمودید این شیرینی بسیار سریع و راحت و بدون نیاز به فر تهیه می شود و به دلیل استفاده از بادام یا گردو ( هردو ) و خرما و عسل بسیار مقوی می باشد و تقویت قوای عمومی بدن می توانید از آن مصرف کنید.

این توپک های دارای آنتی اکسیدان بالا می باشد برای تقویت قوای جنسی بسیار مفید است پیری را به تعویق می اندازد برای پوست و شفافیت پوست موثر است.

طرز تهیه ۹ مدل شیرینی خرما و عسل خوشمزه و پر خاصیت + عکس

separator line

3 – طرز تهیه شیرینی گردویی عسلی

مواد لازم :

  • گردو………. 500 گرم
  • عسل……… 300 گرم
  • آرد گندم………… 100 گرم

طرز تهیه :

  1. مقدار گردوی تعیین شده را بعد از پاک کردن به صورت پودر در آورید سپس با آرد گندم مخلوط کنید.
  2. بعد از ورز دادن، مایه اصلی بوجود می آید.
  3. آنگاه مایه را با وردنه روی میز پهن کرده و سپس به آن شکل دلخواه بدهید.

طرز تهیه ۹ مدل شیرینی خرما و عسل خوشمزه و پر خاصیت + عکس

separator line

4 – روش پخت شیرینی عسلی نارگیلی

موادلازم:

  • عسل و پودر نارگیل ………. به مقدار دلخواه
  • مقدار کم ……….هل یا وانیل

طرزتهیه:

  1. عسل را 25 الی 30 درجه سانتی گراد گرم کرده و با پودر نارگیل و کمی هل یا وانیل مخلوط کنید تا به صورت خمیر سفت درآید.
  2. سپس در سینی پهن کرده و با وردنه خوب فشار دهید تا به هم بچسبد و حدود نیم تا یک ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد سپس به شکلهای مختلف بریده شود.

طرز تهیه ۹ مدل شیرینی خرما و عسل خوشمزه و پر خاصیت + عکس

separator line

5 – طرز تهیه کیک عسلی و نارگیل

مواد لازم:

  • آردگندم سبوسدار …….نیم کیلوگرم
  • عسل ……….نیم کیلو
  • کشمش بیدانه ………..250 گرم
  • آب نارگیل ……..یک فنجان

طرز تهیه:

  1. عسل را در آب نارگیل حل کرده و با آرد و کشمش مخلوط کنید تا به صورت خمیر سفتی درآید.
  2. سپس آن را در قالبهای مخصوص کیک قرار دهید تا شکل بگیرد.
  3. پس از پختن آن را از قالب خارج کرده و روی کیک را با پودر نارگیل، خامه گیاهی و زعفران تزیین کنید.

طرز تهیه ۹ مدل شیرینی خرما و عسل خوشمزه و پر خاصیت + عکس

separator line

6 – طرز تهیه نان خامه ای عسلی

موادلازم:

  • آرد سبوس دار ……..یک کیلوگرم
  • خامه گیاهی …………2 تا 3 لیوان
  • آب …….به مقدار کافی
  • میخک و هل و نمک ………به مقدار کم

طرز تهیه:

  1. آرد را با عسل یا شیره خرما و آب بصورت خمیر سفت در آورید و نمک، میخک و هل را به آن اضافه نمایید و بهم بزنید
  2. سپس خمیر را به قطعات کوچک تقسیم کرده و با دست خوب مالش دهید و بعد روی تخته صاف با مقداری آرد به طوریکه از چسبندگی خمیر به تخته جلوگیری شود بریزید .
  3. خمیر را به صورت لایه نازک در آورید و خامه گیاهی را با مقداری عسل مخلوط کرده به صورت زیگزاک روی آن برزید و بعد خمیر را لوله کرده و روی آن را با پوشش نازکی از عسل بپوشانید .
  4. برای تزیین آن می توان از مقداری پودر نارگیل استفاده نمایید.

طرز تهیه ۹ مدل شیرینی خرما و عسل خوشمزه و پر خاصیت + عکس

separator line

7 – طرز تهیه کیک شکلات و عسل

مواد اولیه:

  • شکر قهوه ای …. 100 گرم
  • کره ………. 70 گرم
  • تخم مرغ ……….. 1 عدد
  • عسل ………. 2 قاشق سوپ خوری
  • دوغ بی نمک ……… 60 میلی لیتر
  • آرد ……… 150 گرم
  • بیکینگ پودر …….. 1 قاشق چای خوری
  • مخلوط ادویه …… 2 قاشق چای خوری
  • شکلات سیاه خرده کرده……… 50 گرم
  • دارچین، هل، زنجفیل و جوزهندی …. به دلخواه

مواد لازم برای تهیه کرم گاناش سفید:

  • خامه …… 100 گرم
  • شکلات سفید ………. 180 گرم

طرز تهیه:

  1. شکر و کره را در کاسه ی کوچکی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگ کره روشن شود.
  2. آن گاه تخم مرغ و عسل را بیفزایید و مخلوط کنید.
  3. سپس به طور یک در میان، مقداری دوغ و کمی از مخلوط مواد خشک که شامل آرد، بیکینگ پودر و ادویه است را به مایه ی قبلی اضافه کنید تا همه مواد لازم به مصرف برسد.
  4. اکنون شکلات را به مایه ی کیک بیفزایید و آن را در داخل قالبی بیضی شکل به طول 28 سانتی که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید.
  5. حالا روی مایه را صاف کنید و قالب را در فر گرم شده با دمای 180 درجه ی سانتی گراد، به مدت تقریبی 35 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد؛ به گونه ای که اگر خلال چوبی در کیک فرو بردید، چیزی از مایه به آن نچسبد.
  6. بعد کیک را از قالب خارج کنید و روی پنجره ی سینی خنک نمایید. اینک کیک را با کرم گاناش بپوشانید و در صورت دلخواه روی آن خمیر شکلات سفید پهن کنید و با برگ هایی از خمیر شکلاتی شیری تزیین نمایید.
  7. اکنون کیک را در دیس زیبایی قرار دهید.

روش تهیه کرم گاناش سفید:

  1. خامه را درون ظرفی با کف نسبتا ضخیم بریزید و روی اجاق بگذارید تا خامه گرم شود.
  2. آن گاه شکلات را بیفزایید و پیوسته هم بزنید تا کرم صاف و یک دست شود.
  3. پس از خنک شدن، کرم قابل مصرف است.

طرز تهیه ۹ مدل شیرینی خرما و عسل خوشمزه و پر خاصیت + عکس

separator line

8 – طرز تهیه شیرینی خرما با گردو

مواد لازم :

  • بیسکویت نرم شده……. ۲ و 1/3 لیوان
  • شیر عسل……. 3/4 لیوان
  • خرما بدون هسته……. ۱ و 1/2 لیوان
  • مغز گردو نرم شده…….. 1/2 لیوان
  • کره……. ۲۰۰ گرم
  • شکلات مایع و پودر پسته…….. برای تزئین

طرز تهیه :

  1. خرما، شیرعسل، کره را در ماهیتابه ای ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید.
  2. مواد را روی حرارت هم بزنید تا وقتی که کره ذوب شود. مواد را از روی حرارت برداشته با قاشق چوبی هم بزنید تا وقتی که نرم شود.
  3. بیسکویت نرم شده و مغز گردو نرم شده را با هم مخلوط کرده به مواد اضافه کنید. مواد را با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود.
  4. ظرف پیرکسی را با کره کمی چرب کرده مواد را به صورت یکنواخت در ظرف ریخته روی آن را با قاشق صاف کنید.
  5. روی مواد را با شکلات مایع تزئین کنید سپس ظرف را به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید.
  6. ظرف را از یخچال خارج کرده شیرینی را به صورت اشکال مختلف کوچک برش دهید و در ظرف دیگری بچینید.

طرز تهیه ۹ مدل شیرینی خرما و عسل خوشمزه و پر خاصیت + عکس

separator line

9 – طرز تهیه کاپ کیک خرما

مواد لازم :

  • خرما بدون هسته و خرد شده …. 180 گرم
  • وانیل ……. 1 قاشق چای خوری
  • آرد …… 180 گرم
  • بیکینگ پودر …….. 1 قاشق چای خوری
  • کره ……….. 80 گرم
  • شکر …… 150 گرم
  • تخم مرغ …… 2 عدد

مواد لازم برای کارامل کیک :

  • شکر …….. 125 گرم
  • خامه پر چرب …….. 80 میلی لیتر
  • نمک ….. نصف قاشق چای خوری
  • وانیل ……… 1 قاشق چای خوری

مواد لازم برای کرم کیک :

  • کره …… 160 گرم
  • خاک قند ….. 200 گرم

روش تهیه:

  1. دمای فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.
  2. کاغذهای شیرینی را داخل 12 قالب شیرینی‌های کاپ کیک قرار دهید.
  3. خرمای آماده شده بدون هسته را داخل یک ظرف پیرکس بریزید و روی آن حدود 180 میلی لیتر آب جوش بریزید.
  4. خرما باید به مدت 20 دقیقه داخل آب خیس بخورد. با کمک چنگال خرماها را تکه تکه کنید. وانیل را داخل آب خرما بریزید و هم بزنید تا کاملاً حل شود.
  5. آرد و بیکینگ پودر را الک کنید. کره و شکر را کاملاً با هم مخلوط کنید تا یکدست شود و به صورت اسفنجی در بیاید.
  6. تخم مرغ‌ها را داخل ظرف جداگانه ای کاملاً بزنید و سپس آن‌ها را به آرامی به ترکیب کره و شکر اضافه نمایید.
  7. توجه داشته باشید که بعد از هر بار اضافه کردن تخم مرغ‌ها، محتویات داخل ظرف را مدتی به هم بزنید و سپس مابقی تخم مرغ‌ها را اضافه کنید.
  8. برای جلوگیری از گلوله شده آرد، هر چند دقیقه یک‌ بار یک قاشق غذاخوری آرد الک شده را نیز به سایر مواد اضافه کنید و ترکیب را خوب به هم بزنید.
  9. در پایان، کلیه آرد و ترکیب خرما را نیز به سایر مواد بیفزایید و خوب به هم بزنید.
  10. مواد را داخل قالب‌های آماده شده بریزید و آن را به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر قرار دهید. زمانی کیک شما پخته است که اگر با انگشت به آرامی سطح کیک‌ها را فشار دهید، زود به حالت اول باز گردند.
  11. کیک‌ها را از فر خارج کنید و در مکان مناسبی قرار دهید تا کاملاً سرد شوند.

روش تهیه کارامل کاپ کیک

  1. شکر و 60 میلی لیتر آب را روی حرارت ملایم با هم ترکیب کنید.
  2. سپس حرارت گاز را زیاد کنید تا محلول شروع به جوشیدن کند. چند دقیقه صبر کنید و بدون اینکه به آن دست بزنید، با دقت به آن نگاه کنید.
  3. به محض آنکه رنگ محلول تغییر کرد و به رنگ چای غلیظ درآمد، به سرعت آن را از روی حرارت بردارید. کمی عقب بایستید و خامه را به آن اضافه نمایید.
  4. خیلی مراقب باشید زیرا محلول داغ داخل ظرف ممکن است کمی بیرون بپاشد. ترکیب حاصل ممکن است به گونه ای باشد که گمان کنید روش شما اشتباه است. آن را به هم نزنید.
  5. نمک و وانیل را به آن بیفزایید و سپس بگذارید تا محلول کاملاً سرد شود (توجه داشته باشید که کارامل باید کاملاً سرد شود).

روش تهیه کرم کاپ کیک

* خاک قند و کره را با هم زن برقی کاملاً به هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

* سپس کارامل آماده شده را نیز به آن اضافه کنید.

* کرم تهیه شده را داخل کیسه مخصوص تزئین کیک، با دهانه ستاره ای، بریزید و سپس روی کیک‌ها را با آن تزئین کنید.

طرز تهیه ۹ مدل شیرینی خرما و عسل خوشمزه و پر خاصیت + عکس

separator line

بیشتر بخوانید :

۲ نوع کیک و شیرینی بدون استفاده از شکر برای دیابتی ها

آشنایی با چند نکته درباره قالب های کیک و ژله

طرز تهیه ی شیرینی کشمشی تابه ای بدون فر

طرز تهیه ی پودر شکر یا پودر قند برای کیک

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا