دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی کوکی خوشمزه مناسب برای شب یلدا

طرز تهیه کوکی هندوانه ای فانتزی و زیبا

برای زیباترشدن سفره شب یلدای شما کوکی‌های هندوانه‌ای گزینه مناسبی است. که تلفیقی از ظاهر نوستالژیک هندوانه و طعم شیرینی‌های سالم و خوشمزه می‌باشد. با دلگرم همراه شوید.

طرز تهیه بیسکویت هندوانه ای سالم و خوشمزه

  • مواد لازم
  • کره: 4/3 پیمانه
  • پودر شکر: 4/3 پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • پودر بادام: 2/1 قاشق چایخوری
  • آرد سفید: 2 و 4/1 پیمانه
  • نمک: نوک چاقو
  • بکینگ پودر: 4/1 قاشق چایخوری
  • رنگ قرمز، سبز: چند قطره از هر کدام
  • کنجد سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه کوکی خوشمزه و خانگی

  1. در یک کاسه بزرگ کره را با پودر شکر زده تا پفکی و سبک شود، سپس تخم مرغ را به آن افزوده و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شوند.
  2. مواد خشک را با یکدیگر ترکیب کرده و به مخلوط کره اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا خمیری نرم و لطیف بدست آید.
  3. خمیر آماده شده را 3 قسمت کرده و یک قسمت را رنگ قرمز و قسمت دیگر را با رنگ سبز مخلوط کنید تا رنگ دلخواه و شبیه هندوانه را بدهد و قسمت باقیمانده را به رنگ طبیعی نگاه دارید.
  4. خمیر قرمز را به صورت استوانه ای در آورید و آنرا با دو خمیر دیگر در نایلون پیچیده و برای 1 الی 2 ساعت در یخچال بگذارید.
  5. خمیر سفید و سبز را به کمک وردنه باز کنید، به ترتیب خمیر ساده و سپس خمیر سبز را به دور خمیر قرمز رنگ بپیچانید و دوباره خمیر هندوانه ای شکل را برای 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
  6. خمیر را به دایره های نازک برش زده و هر دایره را نصف کنید تا شبیه نیمی از برش هندوانه شود، روی خمیر بیسکوئیت ها را کنجد سیاه بزنید تا تخمه هندوانه ایجاد شود.
  7. بیسکوئیت ها را در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 6 الی 8 دقیقه قرار دهید، سپس خارج کرده و بعد از سرد شدن در ظرف مورد چیده و سرو نمائید

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا