دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی مربا زرشک ترش و ملس

آموزش طرز تهیه مربای زرشک و اصول پخت مربا زرشک خوشمزه

مربای زرشک طعم بی نظیری دارد و از انواع چاشنی های خوشمزه برای صبحانه است که اشتها را به خوبی تحریک می کند. با دلگرم همراه شوید.

طرز تهیه مربای زرشک با زرشک قرمز تازه

طرز تهیه ی مربا زرشک ترش و ملس

مواد لازم برای مربای زرشک

  • زرشک ا لیوان
  • شکر 1ونیم لیوان
  • وانیل یا پودر هل به مقدار لازم

طرز تهیه مربای زرشک

  1. ابتدا زرشک را پاک کرده و کاملا شستشو دهید و حدود ده دقیقه تا یک ربع زرشک را در آب سرد قرار دهید تا خاک های چسبیده شده به زرشک کاملا به وسیله اب شسته شود.
  2. برای تهیه هر مقدار زرشک یک برابر و نیم آن شکر اضافه میکنیم مثلا اگر یک لیوان زرشک پاک کرده داریم یک لیوان و نیم شکر برای آن استفاده میکنیم.
  3. بعد از اینکه زرشک را کاملا شستشو دادیم روی سبد ریخته تا آب آن تخلیه شود.سپس همانطور که در تصویر می بینید.
  4. درون یک ظرف مقداری زرشک ریخته و روی آن شکر می پاشیم و لایه لایه این کار را تا آخر ادامه داده و زرشک را با همین حالت شب تا صبح در یخچال میگذاریم .
  5. سپس ظرف را بیرون آورده روی شعله قرار داده .زیر شعله را متوسط میکنیم وقتی جوش آمد یکی دو جوش بیشتر نزند زیر شعله را خاموش میکنیم و نوک قاشق چایخوری وانیل بدان افزوده و وقتی سردشد داخل ظرف ریخته و مصرف میکنیم .

نکات تکمیلی در مورد مربای زرشک

مربای زرشک جزو مربا و کمپوت میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
مربای زرشک را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا