دسته‌بندی نشده

روش طبخ مک اند چیز غذای خوش طعم انگلیسی در فر

طرز تهیه مک اند چیز به روش رستورانی

ماکارونی و پنیر یا مک اند چیز از جمله غذاهای بین المللی خوشمزه است که می‌توان آن را با روش‌های متنوعی تهیه کرد. در ادامه شما می‌توانید این آموزش آشپزی را در سایت ما مشاهده کنید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
ماکارونی فرمی ۵۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
پنیر گودا ۱۵۰ گرم
پنیر چدار ۱۵۰ گرم
سس بشامل ۲ لیوان
آویشن و پاپریکا به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت مک اند چیز در منزل

مرحله اول

به منظور تهیه مک اند چیز، نصف حجم قابلمه مورد نظر را از آب پر کنید. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب سریع به جوش آید. پس از آن یک قاشق غذاخوری روغن مایع و یک قاشق چایخوری نمک درون آب جوش بریزید.

طرز تهیه مک اند چیز به روش رستورانی

مرحله دوم

پس از آن ماکارونی‌های فرمی را درون آب جوش بریزید و با توجه به دستورالعملی که بر روی بسته ماکارونی نوشته شده است، ۷-۱۰ دقیقه برای پخت ماکارونی زمان لازم است. پس از آن ماکارونی را آبکشی کنید و اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود.

مرحله سوم

در این مرحله قابلمه دیگری انتخاب کرده و سس بشامل را درون آن بریزید و صبر کنید تا سس قدری داغ شود. پنیرهای پیتزا، گودا و چدار را تا حدی با یکدیگر ترکیب کنید که کاملا یک‌دست شوند. پس از آن به اندازه ۳/۲ از مخلوط پنیرها را برداشته و به سس بشامل اضافه کنید.

مرحله چهارم

مخلوط پنیرها و سس بشامل را هم بزنید تا پنیرها درون سس حل شوند؛ حرارت زیر سس را تا جای ممکن ملایم کنید و ماکارونی را که از قبل آبکش کرده‌اید درون سس بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط سس و ماکارونی یک‌دست شود.

مرحله پنجم

در ادامه فر را روشن کرده و در دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا فر گرم شود. پس از آن یک ظرف که برای فر مناسب باشد را انتخاب کرده و درون آن را با روغن چرب کنید. سپس مخلوط سس و ماکارونی را درون ظرف بریزید.

مرحله ششم

پس از صاف کردن روی ماکارونی، مابقی مخلوط پنیرها را روی ماکارونی بریزید و ظرف را ۲۰-۳۰ دقیقه درون فر بگذارید. پس از سپری شدن زمان لازم، غذای آماده شده را از فر خارج کنید.

دستور پخت مک اند چیز در منزل

مرحله هفتم

اگر مخلوط پنیری که روی غذا ریخته‌اید طلایی نشد، می‌توانید گریل را برای چند دقیقه روشن کنید. در ادامه باید صبر کنید تا مک اند چیز قبل از برش خوردن قدری خنک شود. برای تزئین آن می‌توانید از جعفری خرد شده استفاده کنید و همراه با سس دلخواه خود میل کنید. سس بشامل یک نوع سس معروف فرانسوی است و از جمله سس‌هایی است که در بسیاری از دستورهای آشپزی از آن استفاده می‌شود.

separator line

منبع : رضیم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا