دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی ساندا دسر آمریکایی خوشمزه و پر طرفدار

طرز تهيه ساندا دسر آمريکايی در منزل

ساندا دسر با داشتن طعمی فوق العاده و روش تهیه ی آسان جزو دسر های معروف آمریکایی به حساب می آید .

برای آشنایی با روش تهیه با دلگرم همراه شوید.

مواد لازم برای تهیه ساندا

  • کیک براونی کیک را برش نزنید
  • بستنی وانیلی 1/2 گالن
  • بادام زمینی شور شده و بو داده یک و نیم پیمانه
  • پودر شکر 2 پیمانه
  • * شیر غلیظ 1 پیمانه
  • چیپس شکلات کم شیرین 2/3 پیمانه
  • کره بدون نمک 1/2 پیمانه
  • عصاره وانیل یک قاشق چایخور

طرز تهیه ی ساندا دسر خوشمزه و عالی

  1. بستنی وانیلی را روی براونی مالیده سپس بادام زمینی را روی آن بپاشید و دو ساعت در فریزر بگذارید تا بستنی فرم بگیرد.
  2. در این زمان مواد روی دسر را آماده کنید.
  3. پودر شکر، شیر و چیپس شکلاتی و کره را مخلوط کنید و در یک ماهیتابه کوچک و عمیق روی حرارت متوسط بگذارید تا 8 دقیقه بجوشد ماهیتابه را بطور مداوم تکان دهید .
  4. سپس آن را از روی شعله برداشته و عصاره وانیل را در آن بریزید و مخلوط کنید و بگذارید نیم ساعت بماند تا سرد شود.
  5. شکلات را روی دسر ریخته و مدت 2 ساعت داخل فریزر بگذارید تا خود را بگیرد.
  6. توجه داشته باشید که این دسر قبل از بریدن و سرو 5 تا 10 دقیقه در دمای اتاق بماند.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

نوشته های مشابه

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا