دستهبندی نشده
طرز تهیه ی ساندا دسر آمریکایی خوشمزه و پر طرفدار
طرز تهيه ساندا دسر آمريکايی در منزل
ساندا دسر با داشتن طعمی فوق العاده و روش تهیه ی آسان جزو دسر های معروف آمریکایی به حساب می آید .
برای آشنایی با روش تهیه با دلگرم همراه شوید.
مواد لازم برای تهیه ساندا
- کیک براونی کیک را برش نزنید
- بستنی وانیلی 1/2 گالن
- بادام زمینی شور شده و بو داده یک و نیم پیمانه
- پودر شکر 2 پیمانه
- * شیر غلیظ 1 پیمانه
- چیپس شکلات کم شیرین 2/3 پیمانه
- کره بدون نمک 1/2 پیمانه
- عصاره وانیل یک قاشق چایخور
طرز تهیه ی ساندا دسر خوشمزه و عالی
- بستنی وانیلی را روی براونی مالیده سپس بادام زمینی را روی آن بپاشید و دو ساعت در فریزر بگذارید تا بستنی فرم بگیرد.
- در این زمان مواد روی دسر را آماده کنید.
- پودر شکر، شیر و چیپس شکلاتی و کره را مخلوط کنید و در یک ماهیتابه کوچک و عمیق روی حرارت متوسط بگذارید تا 8 دقیقه بجوشد ماهیتابه را بطور مداوم تکان دهید .
- سپس آن را از روی شعله برداشته و عصاره وانیل را در آن بریزید و مخلوط کنید و بگذارید نیم ساعت بماند تا سرد شود.
- شکلات را روی دسر ریخته و مدت 2 ساعت داخل فریزر بگذارید تا خود را بگیرد.
- توجه داشته باشید که این دسر قبل از بریدن و سرو 5 تا 10 دقیقه در دمای اتاق بماند.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی