دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی سالاد نودل سالاد چینی خوشمزه

سالاد نودل – طرز تهیه سالاد نودل یا رشته فرنگی

نودل یک غذایی چینی است که از خمیر فطیر تهیه می‌شود. شناخته‌شده‌ترین نوع نودل، نوع نواری نازک و بلند و شبیه به اسپاگتی است، اما جالب است بدانید که نودل به شکل‌های بسیاری متنوعی برش می‌خورد. با دلگرم همراه شوید.

سالاد نودل _ طرز تهیه سالاد نودل

طرز تهیه ی سالاد نودل سالاد چینی خوشمزه

مواد لازم برای تهیه سالاد نوردل

  • مرغ آبپز خرد شده=یک پیمانه
  • جعفری خرد شده=یک پیمانه
  • هویج رنده شده=یک پیمانه
  • پیاز خرد شده= 3 قاشق غذاخوری
  • مایونز کم چرب=1/4 لیوان
  • خامه کم چرب=1/4 لیوان
  • نودل (رشته چینی)آماده=یک بسته

دستور تهیه سالاد نودل

  1. سس مایونز و خامه را در یک ظرف جداگانه با یکدیگر مخلوط می کنیم.
  2. در یک کاسه بزرگ مرغ ، جعفری پیاز و هویج را مخلوط می کنیم. سپس مخلوط مایونز و خامه را به آن اضافه می کنیم.
  3. نودل را (در حدود ۳ تا ۴ دقیقه) در آب جوش قرار می دهیم و آن را آبکش کرده و به مخلوط سبزیجات و مرغ اضافه می کنیم.
  4. برای جلوگیری از خمیر شدن رشته چینی بهتر است قبل از سرو کردن سالاد به مخلوط اضافه شود. نودل یا همان رشته در تمام فروشگاه های مواد غذایی موجود است.

لذت آشپزی با دلگرم :

خاصیت خوردن سالاد قبل از غذا

روش های تازه نگه داشتن سالاد در یخچال برای یک هفته

پایین آوردن فشار خون با سالاد ترخون

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا