دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی آش دوغ کرمانشاه

مواد لازم :

• ۱ تا 1.5 لیتر دوغ

• نصف پیمانه برنج

نوشته های مشابه

• نصف پیمانه لپه

• ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

• ۱ عدد پیاز رنده شده

• ۲ پیمانه سبزی آش خرد شده

• نمک و زردچوبه

• پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ (برای تزئین)

طرز تهیه ی آش دوغ کرمانشاه

طرز تهیه ی آش دوغ کرمانشاه

طرز تهیه ;

1. گوشت‌ها را به همراه پیاز رنده شده و نمک ورز دهید و به صورت کوفته ریزه در می آورید و در مقدار کمی روغن زیتون یا روغن کنجد تفت دهید.

2. لپه را با مقداری آب روی حرارت بگذارید. بعد از اینکه نیم‌پز شد، برنج را هم اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزند.

3. دوغ را روی حرارت بگذارید و مدام به هم بزنید. اجازه دهید دوغ کمی غلیظ شود.

4. برنج و لپه را اضافه کنید و سپس سبزی آش را بیافزایید و حدود ۲۰ دقیقه زمان دهید تا سبزی هم پخته شود.

5. در دقیقه آخر کوفته ریزه را هم به آش اضافه کنید. آش را در ظرف مناسب بکشید و با پیاز و سیر داغ و نعنا تزئین کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا