دسته‌بندی نشده

میزان مواد اولیه و دستور تهیه دسر پارفه موز فرانسوی

پارفه موز، دسر خوشمزه و جذاب

دسر پارافه موز یکی از دسر های بسیار محبوب و خوشمزه و لیوانی می باشد که به صورت تک نفره تهیه می شود. شما می توانید این دسر خوشمزه را در خانه با حداقل امکانات تهیه کنید. دسر پارافه موز یا پارفه یک واژه فرانسوی می باشد که بسیار خوشمزه و پر طرفدار است.

شما می توانید این دسر را برای تولد ها نیز تهیه کنید. این دسر به صورت لایه ی می باشد و شما می توانید برای تزیین از خامه قنادی فرم گرفته استفاده کنید و مطمئن باشید طعم و مزه فوق العاده ی دارد و همه دوست خواهند داشت.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
شیر ۴ پیمانه
نشاسته ذرت ۷ قاشق غذا خوری
شکر نصف پیمانه
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پودر کرم کارامل ۱ بسته
موز ۱ الی۲ عدد
بیسکویت پودرشده بیسکویت پودرشده
وانیل‏ ‏ نصف قاشق چای خوری

 پارفه موز، دسر خوشمزه و جذاب

نوشته های مشابه

طرز تهیه پارفه موز

شیر و نشاسته ذرت و شکر را مخلوط کنید. سپس پودر کرم کارامل را اضافه کنید و مخلوط کنید و روی شعله ملایم بگذارید مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. وقتی غلیظ شد وانیل را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.
خامه را داخل کاسه ای ریخته و یک ملاقه از مایه دسر را به آن اضافه کنید خوب مخلوط کنید.
وقتی یکدست شد به مایه داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
مایه را به ظرف دیگری منتقل کنید روش نایلون بکشید و اجازه بدید خنک بشود.

حتماً بخوانید:

داخل ظرف سرو یک لایه از مایه دسر بریزید.
سپس یک لایه بیسکوییت پودر شده بریزید و روی بیسکوییت یک لایه موز ورقه شده بچینید.
مجددا روی بیسکوییت ها یک لایه از مایه کرمی بریزید و در نهایت لایه رویی بیسکوییت پودر شده باشد.
سپس به مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال استراحت داده و نوش جان کنید.

منبع : ساعد نیوز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا