دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کیک چای عصرانه زمستانی خوشمزه با کرم مخصوص

روش پخت کیک چای

کیک چای یکی از کیک های خوشمزه است که می توانید آن را به عنوان یک عصرانه خوشمزه تهیه کنید. همانطور که از اسم آن مشخص است، این نوع کیک با چای درست می شود و به همین دلیل طعم خوب و مطبوعی دارد.

اگر می خواهید کیک شما عطر و طعم بهتری پیدا کند، می توانید چای را همراه با گل محمدی دم کنید و در آن بریزید. این کار باعث می شود که طعم متفاوتی به کیک خود ببخشید.

در ادامه آموزش کیک چای را خواهید دید. پیشنهاد می کنیم حتما آن را امتحان کنید.

کیک چای

چطور کیک چای درست کنیم ؟

طرز تهیه کیک چای

مواد لازم جهت تهیه کیک چای:

  • تخم‌ مرغ ۳ عدد
  • شکر یک پیمانه
  • وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
  • چای دم کرده غلیظ یک‌ پیمانه (در صورت تمایل، با گل محمدی دم کنید)
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • آرد دو و نیم پیمانه
  • بکینگ پودر یک قاشق
  • پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری

مراحل تهیه کیک چای:

تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کشدار شود بعد روغن مایع و چای را اضافه کنید و مخلوط کنید. در آخر آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو الک شده را اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود.

در این مرحله از طرز تهیه کیک چای، مواد را داخل قالب بریزید. حالا آن را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده حدود ۴۵ دقیقه صبر کنید. در مدتی که کیک در حال پخت است، کرم مخصوص آن را آماده کنید.

نحوه پخت کیک چای

دستور تهیه کیک چای

طرز تهیه کرم چای

مواد لازم جهت تهیه کرم چای:

  • نصف پیمانه شیر
  • نصف پیمانه چای
  • کمی وانیل
  • نصف پیمانه شکر
  • دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • یک تکه شکلات

روش تهیه کرم چای:

همه مواد را با هم مخلوط کنید و با همزن دستی بزنید تا یکدست شود بعد آن را روی حرارت قرار داده و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.

حالا کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کیک خنک شود. سپس کرم آماده شده را روی کیک بریزید و آن را پوشش دهید. در آخر برای تزیین آن می توانید از شکلات های رنگی استفاده کنید. نوش جان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا