دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کیک بیسکویتی خیلی خوشمزه

کیک بیسکویتی ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

کیک بیسکویتی

کیک بیسکویتی

بیسکویت پتی بور دو بسته
عسل دوقاشق
کره دوقاشق غ
روغن ما یع دوقاشق غ
وانیل ینمه
پودر زنجبیل نصف قاشق چ
پودر شیر نیدو یک لیوان
پودر کاکائو دوقاشق غ
میتونیدم از شیر مایع استفاده کنید


طرز تهیه


کره رو اب کنید ودوقاشق عسل رو روی حرارت کم بزارید باهم قاطی بشه یه لیوان شیر رو به مواد اضافه کنید وانیل زنجبیل رو اضافه کنید بیسکویت دوقسمت کنید

یه قسمتش پودر میشه یه قسمت هم همنجوری میمونه اندازه یه لیوان پودر کنید پودر کاکائو با بیسکویت قاطی کنید وبه بقیه مواد شیر وعسل اضافه کنید غلظتش باید از مایع کیک بیشتر باشه تا دسر زیاد نرم نشه اگه دیدین مواد صفتت شد میتونید عسل وشیر اضافه کنید


تو ظرف جداگانه بیسکویت پتی بور رو بچینید واز مواد روی تمام سطح بیسکویت پخش کنید دوباره یه ردیف بیسکویت تا پنج دور بعد از مواد عسل ومخلافات باقی مانده بکل بیسکویت پخش کنید

وبه دلخواه تزئین کنید من از پودر بیسکویت گردو پسته وسس شکلات استفاده کردم بعداز بیست دق تو یخچال امادست نوش جان کنید دسر خیلی خوشمزه

منبع: دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا