طرز تهیه کلوچه گلاب با طعم متفاوت و بی نظیر
دستور پخت کلوچه گلاب
این کلوچه از جمله خوش مزه ترین و خوش عطر ترین خوراکی های ایرانی است که از آن در مراسم های مختلف استفاده می شود.
مواد لازم جهت تهیه کلوچه گلاب
تخم مرغ ۲ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۳ تا ۴ لیوان
شکر ۱۲ قاشق غذاخوری
وانیل ۲/۱ قاشق چایخوری
روغن مایع ۸ قاشق غذاخوری
ماست ۵ قاشق غذاخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کلوچه گلاب
مرحله اول
برای تهیه کلوچه گلاب به روش مجلسی ابتدا تخم مرغها را که از قبل به دمای محیط رساندهاید در ظرفی ریخته و با همزن دستی یا همزن برقی بزنید تا از حالت لختگی خارج شود و حجم آن زیاد شود.
شیر پاک کن گلاب دیپ سنس
مرحله دوم
بعد شکر را اضافه کنید و دوباره ۳ تا ۴ دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط کشدار و کرم رنگ شود، سپس وانیل را بریزید و هم بزنید تا عطر وانیل آزاد شود و کاملا در مخلوط حل شود.
مرحله سوم
سپس روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با مواد ترکیب شود بعد ماست را که از قبل به دمای محیط رساندهاید را روی مخلوط بریزید و هم بزنید تا بافت مواد یکدست شود.
مرحله چهارم
حالا با توجه به سلیقه و دلخواه خودتان مقداری گلاب را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر گلاب با همه مواد ترکیب شود و بافت مخلوط یکدست و لطیف شود.
نکته: به دلخواه خودتان میتوانید کمی هل کوبیده شده را هم به مخلوط اضافه کنید.
مرحله پنجم
سپس در یک ظرف آرد را الک کنید تا آرد سبک شود و بعد بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید و دوباره الک کنید تا بافت آرد یکدست و صاف شود.
مرحله ششم
بعد آرد را کمکم و طی چند مرحله به مخلوط اضافه کنید و با لیسک و در یک جهت هم بزنید تا زمانی که خمیر تشکیل شده به دست نچسبد و بافت آن یکدست شود.
نکته: در این مرحله خمیر را زیاد ورز ندهید، فقط به اندازهای که مواد با هم مخلوط شوند.
مرحله هفتم
سینی فر یا قالب را با روغن مایع یا کره چرب کنید و بعد مقداری از خمیر را بردارید و با دست فرم دهید و پهن کنید و روی سطح آن با چنگال طرح بیاندازید و داخل سینی یا قالب بچینید.
حتماً بخوانید:
مرحله هشتم
بعد در یک ظرف زرده تخم مرغ را با چنگال خوب بزنید تا از لختگی خارج شود و پودر قند را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند، سپس روی کلوچهها رومال کنید.
مرحله نهم
سپس قالب را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و درجه آن را روی ۱۷۵ تنظیم کنید و به مدت ۴۵ دقیقه اجازه دهید تا خوب بپزد و روی کیک طلایی شود.
نکته: در ۲۰ تا ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید تا پف کلوچهها از بین نرود.
مرحله دهم
بعد با یک سیخ چوبی تست کنید و در کلوچه فرو کنید و دربیاورید اگر از مواد چیزی به آن نچسبید یعنی کلوچهها آماده هستند ، سپس از فر در بیاورید و در دمای محیط بگذارید تا خنک شوند. در آخر تعدادی کلوچه گلاب را در ظرف مناسب بچینید و با عسل و شکلات صبحانه، پودر نارگیل و خرده های گردو تزئین کنید و همراه با چای سرو کنید.
منبع : در نهایت