دسته‌بندی نشده

دستور تهیه کلوچه غذایی با خمیر جادویی 2

دستور تهیه کلوچه غذایی با خمیر جادویی 2

دستور تهیه کلوچه غذایی با خمیر جادویی 2

مواد لازم :

آرد نان ……………….. 500 گرم(من از آرد سفید کیک پزی استفاده کردم)

تخم مرغ ……………… 1 عدد(60 تا 65 گرم)

شیر ولرم ………………… 250 میلی لیتر یا یک پیمانه (250 گرم)

روغن جامد یا نیمه جامد … 6 قاشق سوپخوری یا ( کره به دمای محیط رسیده 5 قاشق سوپخوری)
((هر قاشق سوپخوری روغن جامد=12 گرم))

مایه خمیر خشک فوری …….. 1 قاشق سوپخوری + 1 قاشق چایخوری یا (10 گرم)
نمک …………………..1 قاشق چایخوری

شکر 1 قاشق سوپخوری ( برای تهیه خمیر غذایی ) 3 تا 5 قاشق سوپخوری ( برای تهیه خمیر شیرین )

طرزتهیه:

یک قاشق چایخوری از شکر دستور + خمیر مایه را در ظرفی ریخته و شیر ولرم را به خمیر مایه اضافه کنید کمی هم بزنید تا 5 تا 10 دقیقه خمیر مایه عمل آید .

نمک + روغن +بقیه شکر + تخم مرغ را با هم مخلوط کرده در حدیکه یکدست شوند .

خمیر مایه عمل آمده را اضافه و بدون هم زدن مقداری از آرد را اضافه و هم بزنید کم کم آرد را اضافه و باقاشق چوبی هم زده تا خمیر در کاسه جمع شود .

خمیر را روی سطح آرد پاشی شده گذاشته و به مدت 5 یا 10 دقیقه ورز دهید یا خمیر را روی سطح کارتون 100 بار بکوبید تا خمیر براق و یکدست و نرمی بدست آید که به دست نچسبد .

خمیر را در جای نسبتا گرم در کاسه ای که با یک قاشق مرباخوری با روغن مایع چرب کرده اید گذاشته وبه مدت یکساعت تا یکساعت و نیم استراحت دهید تا وقتی که حجم خمیر دو برابر شود .

پف خمیر را خوابانده و برای پیراشکی یا پیتزا یا خمیر شیرینی حاضر کنید هر شکلی که دوست دارید میتونید مدل داده من اینطوری کردم خمیر را مستطیل شکل باز کردم و برش دادم یک طرفشو مواد گوشتی دلخواه گذاشته

طرف ساده را جمع کرده وهر راه را باز روی خمیر گذاشته اینم مدل تارتلت پیتزایی:در اینجا حتما خمیر رو در کف قالب با چنگال سوراخ سوراخ کرده مدل عکس تا در فر بدشکل پف نکند

و مدل دیگرش هم مثل پیراشکی ساده پیچیدم و رومال تخم مرغ+زعفران زده وکنجد پاشیده ودر فرگرم 180 درجه زمان 25 تا 30 دقیقه باشد.

منبع: سراشپز صورتی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا