دستهبندی نشده
طرز تهیه کرپ گوشت در منزل مرحله به مرحله + سس قارچ
آموزش کامل طرز تهیه کرپ گوشت
کلمه کرپ به فرانسوی به معنی پیچاندن می باشد. کرپ نوعی پن کیک نازک هست که معمولا پیچانده شده و از مواد مختلفی پر میشه. در ادامه با دلگرم طرز تهیه کرپ گوشت و قارچ را می بینید.
دستور پخت کرپ گوشت و قارچ با طعم عالی
مواد لازم برای کرپ
- تخم مرغ 3 عدد
- شیر نصف پیمانه
- آرد 5 قاشق غذاخوری
- نمک و کمی فلفل سیاه و زردچوبه مقداری
مواد لازم سس گوشت و قارچ
- گوشت چرخ کرده
- پیاز سرخ شده
- قارچ
- فلفل دلمه ای
- رب گوجه فرنگی
- پنیر پیتزا
- نمک و فلفل و آویشن
طرز تهیه کرپ گوشت و قارچ
- ابتدا سس گوشتی را تهیه می کنیم، بدین صورت که پیاز و گوشت چرخ کرده را کمی تفت می دهیم. بعد هم قارچ و فلفل دلمه و ادویه ها و رب را اضافه کرده و بعد پخت کنار می گذاریم.
- برای کرپ، تخم مرغها را شکسته و با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم.
- نکته : از همزن برقی استفاده نکنید چون کرپ حباب دار میشود.
- سپس آرد و شیر و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و خوب مواد را مخلوط کرده تا مایع یکدست و بدون گلوله باشد.
- باید مانند غلظت ماست باشد اگر مایع بیش از حد شل بود کمی آرد اضافه کنید و اگر سفت بود کمی شیر اضافه کنید.
- کف تابه کوچکی را کمی چرب کنید و بگذارید خوب داغ شود. از مایه به وسیله ی یک ملاقه کوچک درون تابه ریخته و تابه را بردارید و بچرخانید تا مواد تمام تابه را دربرگیرد.
- هر زمان طلایی شد پشت و رو می کنیم تا طرف دیگر هم بپزد و طلایی شود.
- سپس از مواد گوشتی روی کرپ گذاشته و کمی پنیر پیتزا روی مواد ریخته و شروع به رول کردن می کنیم.
- کرپ گوشت و قارچ را چند دقیقه ای درون ماکروفر یا فر فرار دهید تا پنیرها آب شود و سپس سرو نمایید.
نکات مهم و اصولی در طرز تهیه کرپ گوشت
- باید کرپ گوشت نازک باشد تا کاملا مغز پخت شود.
- برای راحتی کار بهتر است از تابه دسته دار استفاده کردتا مایه کرپ را به راحتی بتوان در آن چرخاند و به طور یکنواخت در تابه پخش کرد.
- تابه حتما باید از نجس تفلون نچسب باشد.
- مایه گوشت مورد استفاده برای پر کردن کرپ باید کم آب باشد.
- در صورت تمایل می توات از پودر آویشن به مایه کرپ اضافه کرد تا عطر و بوی خوبی داشته باشد.
- از همزن برقی استفاده نشود چون کرپ حباب دار می شود.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی