دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کرپ گوشت در منزل مرحله به مرحله + سس قارچ

آموزش کامل طرز تهیه کرپ گوشت

کلمه کرپ به فرانسوی به معنی پیچاندن می باشد. کرپ نوعی پن کیک نازک هست که معمولا پیچانده شده و از مواد مختلفی پر میشه. در ادامه با دلگرم طرز تهیه کرپ گوشت و قارچ را می بینید.

دستور پخت کرپ گوشت و قارچ با طعم عالی

مواد لازم برای کرپ

  • تخم مرغ 3 عدد
  • شیر نصف پیمانه
  • آرد 5 قاشق غذاخوری
  • نمک و کمی فلفل سیاه و زردچوبه مقداری

مواد لازم سس گوشت و قارچ

  • گوشت چرخ کرده
  • پیاز سرخ شده
  • قارچ
  • فلفل دلمه ای
  • رب گوجه فرنگی
  • پنیر پیتزا
  • نمک و فلفل و آویشن

طرز تهیه کرپ گوشت و قارچ

  1. ابتدا سس گوشتی را تهیه می کنیم، بدین صورت که پیاز و گوشت چرخ کرده را کمی تفت می دهیم. بعد هم قارچ و فلفل دلمه و ادویه ها و رب را اضافه کرده و بعد پخت کنار می گذاریم.
  2. برای کرپ، تخم مرغها را شکسته و با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم.
  3. نکته : از همزن برقی استفاده نکنید چون کرپ حباب دار میشود.
  4. سپس آرد و شیر و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و خوب مواد را مخلوط کرده تا مایع یکدست و بدون گلوله باشد.
  5. باید مانند غلظت ماست باشد اگر مایع بیش از حد شل بود کمی آرد اضافه کنید و اگر سفت بود کمی شیر اضافه کنید.
  6. کف تابه کوچکی را کمی چرب کنید و بگذارید خوب داغ شود. از مایه به وسیله ی یک ملاقه کوچک درون تابه ریخته و تابه را بردارید و بچرخانید تا مواد تمام تابه را دربرگیرد.
  7. هر زمان طلایی شد پشت و رو می کنیم تا طرف دیگر هم بپزد و طلایی شود.
  8. سپس از مواد گوشتی روی کرپ گذاشته و کمی پنیر پیتزا روی مواد ریخته و شروع به رول کردن می کنیم.
  9. کرپ گوشت و قارچ را چند دقیقه ای درون ماکروفر یا فر فرار دهید تا پنیرها آب شود و سپس سرو نمایید.

نکات مهم و اصولی در طرز تهیه کرپ گوشت

  • باید کرپ گوشت نازک باشد تا کاملا مغز پخت شود.
  • برای راحتی کار بهتر است از تابه دسته دار استفاده کردتا مایه کرپ را به راحتی بتوان در آن چرخاند و به طور یکنواخت در تابه پخش کرد.
  • تابه حتما باید از نجس تفلون نچسب باشد.
  • مایه گوشت مورد استفاده برای پر کردن کرپ باید کم آب باشد.
  • در صورت تمایل می توات از پودر آویشن به مایه کرپ اضافه کرد تا عطر و بوی خوبی داشته باشد.
  • از همزن برقی استفاده نشود چون کرپ حباب دار می شود.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا