طرز تهیه کرپ لقمه گوشت با روشی خاص و متفاوت
طرز تهیه کرپ لقمه گوشت و نکاتی برای بهبود کیفیت آن
این رول کرپ را درست کنید ودر مهمانی هایتان سرو کنید.امروز به آموزش آن می پردازیم .با دلگرم همراه باشین.
طرز تهیه کرپ لقمه گوشت خانگی
مواد لازم برای تهیه کرپ لقمه
- تخم مرغ ۲ عدد
- شیر ۲/۵ لیوان
- آرد ۱/۵ لیوان
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- روغن ۱/۴ لیوان
مواد لازم برای داخل کرپ گوشت
- گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
- قارچ ۱۵۰ گرم
- فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد
- پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- پیاز ۱ عدد
- رب گوجه فرنگی در صورت تمایل ۲ قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
طرز تهیه کرپ لقمه گوشت
- تخم مرغ را با همزن بزنید یکدست و کمی روشن شود بعد روغن و شیر را اضافه کنید و بعد آرد را کم کم اضافه کنید به همراه نمک تا کاملا یکدست شود مخلوط کنید و بعد دانه دانه آن را سرخ کنید.
- برای مواد داخلی هم ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید سپس فلفل دلمه نگینی شده را اضافه کنید و تفت بدهید بعد از اینکه رنگ آن تغییر کرد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدهید سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید بستگی به سلیقه تان دارد می توانید قارچ ها را ورقه ای یا نگینی خرد کنید.
- در آخر در صورت تمایل رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و بگذارید خوب پخته شوند. در آخر مواد را داخل کرپ ها بریزید و آن را رول کنید بعد از رول کردن کرپ ها را کنار هم بچینید روی آن پنیر بریزید و چند دقیقه داخل فر بگذارید که پنیرها آب شوند.
چند پیشنهاد ساده از دلگرم
از آنجا که در طبخ این غذا از تخم مرغ استفاده میشود، اگر نسبت به بوی تخم مرغ خیلی حساس هستید و برایتان مهم است که کرپ مرغ شما اصلا بوی تخم مرغ ندهد، در انتها جعفری خرد شده را حتما به رولها اضافه کنید و بعد آن را درون فر قرار دهید. به این ترتیب عطر جعفری بوی نامطبوع تخم مرغ را از بین خواهد برد.
این غذا را حتی میتوانید به عنوان پیش غذا در سفرههای میهمانی خود استفاده کنید. طبخ آن نسبتا آسان است و از طعم لذیذی نیز برخوردار میباشد، از اینرو میتواند یک گزینه مناسب برای زینت سفرههای میهمانی شما باشد. اگر کرپ را به عنوان پیش غذا در سفره قرار میدهید، میتوانید چند عدد کرپ ژامبون هم درست کنید تا تنوع بیشتری به سفره خود دهید.
کرپ مرغ به دلیل داشتن گوشت سفید، تخم مرغ و قارچ یک غذای مقوی به حساب میآید. بنابراین برای کودکان ایده آل خواهد بود و میتواند حتی به عنوان یک وعده غذایی اصلی مصرف شود.
لذت آشپزی با دلگرم :
طرز تهیه ی نان جو سبوس دار در خانه
آیا با مضرات استفاده از نان سفید یا همان نان لواش آشنا هستید؟
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی