دسته‌بندی نشده

طرز تهیه پودینگ سیب و کارامل

مواد لازم

• دو فنجان کمپوت سیب

• سه قاشق غذاخوری آب لیمو

نوشته های مشابه

• نصف قاشق چایخوری پودر دارچین

• 1/8 قاشق چایخوری جوزهندی

• 1/4 فنجان کشمش

• یک فنجان آرد سفید

• 3/4 فنجان شکر

• یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر

• یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین

• نصف فنجان شیر

• دو قاشق غذاخوری کره

• دو قاشق چایخوری وانیل

• نصف فنجان گردوی خرد شده

• 3/4 فنجان بستنی کارامل

• نصف فنجان آب

• یک قاشق غذاخوری کره

طرز تهیه پودینگ سیب و کارامل

 نجمه خدمتی 18 ساله+عکس

طرز تهیه انواع خوراکی با سیب

طرز تهیه

1. فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را چرب کنید و سیب ها را ته ظرف بچینید. سپس آب لیمو، دارچین و جوزهندی و کشمش را روی آن بپاشید.

2. در ظرف دیگری آرد، شکر، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید و شیر، دو قاشق غذاخوری کره، وانیل و گردو را به آن بیفزایید. سپس روی کشمش ها بریزید.

3. بستنی کارامل، آب و یک قاشق کره را با هم مخلوط کنید و بجوشانید. سپس آن را روی خمیر بریزید. سینی را به مدت ۳۵ دقیقه درون فر قرار دهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا