طرز تهیه ناکی سیب زمینی و اسفناج خوشمزه و مخصوص پفکی
ناکی (Gnocchi) انواع مختلفی دارد که از آن میان میتوان به ناکی سیب زمینی و اسفناج، ناکی سیبزمینی و گوجهفرنگی، ناکی با سس سبزی و … اشاره کرد. در اینجا قصد داریم طرز تهیه ناکی سیب زمینی و اسفناج را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه ناکی سیب زمینی و اسفناج
- سیب زمینی نگینی خردشده 300 گرم
- اسفناج 175 گرم
- زرده تخممرغ 1 عدد
- روغن زیتون 1 قاشق چایخوری
- آرد سفید 125 گرم
- نمک و فلفل به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس غذا
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
پیاز قرمز خردشده 2 عدد
سیر 1 حبه
شکر قهوه ای نرم 2 قاشق چایخوری
پوره گوجهفرنگی 1/2 پیمانه
طرز تهیه ناکی سیب زمینی و اسفناج
برای تهیه ناکی سیب زمینی و اسفناج ابتدا در یک قابلمه مقداری آب جوش آماده کرده و سیب زمینیها را به مدت 10 دقیقه داخل آب جوش بیندازید تا مغزپخت شوند.
سیب زمینیها را آبکش کرده و پوره کنید.
در همین فاصله، اسفناجها را نیز حدود 2 دقیقه داخل آب جوش بریزید و سپس آبکش کرده، خرد کنید.
روی تخته آشپزخانه مقداری آرد بپاشید و پوره سیب زمینی را روی آن قرار دهید.
وسط سیب زمینیها را با دست گود کنید و زرده تخممرغ، روغنزیتون، اسفناج و کمی از آرد را کمکم به آن اضافه کرده و خوب ورز دهید.
بقیه آرد را کمکم اضافه کنید تا مواد شکل خمیر به خود بگیرند.
خمیر را به صورت گلولههای کوچک درآورید.
مقداری آب را با کمی نمک بجوشانید و گلولههای آماده شده را به مدت 5 دقیقه داخل آب بیندازید.
حالا سس غذا را حاضر کنید.
برای تهیه سس؛ روغن، پیاز، سیر، پوره گوجه فرنگی و شکر را با هم مخلوط کرده و حدود 5 تا 6 دقیقه بپزید تا به غلظت برسد. دوباره به سراغ ناکیها بروید و آنها را آبکش کرده، داخل ظرف پذیرایی بریزید.
با قاشق مقداری از سس آمادهشده روی ناکیهای سیب زمینی و اسفناج ریخته و با چند برگ اسفناج تازه تزیین و سرو نمایید.