دسته‌بندی نشده

دستور تهیه اسکالوپ سیب زمینی بدون گوشت

اسکالوپ رولت سیب زمینی

یکی از انواع غذا های مجلسی جهانی، اسکالوپ رولت سیب زمینی می باشد که به عنوان پیش غذا هم می شود از آن استفاده نمود. اسکالوپ به روش ‌های گوناگونی می توان اسکالوپ را تهیه کرد. این غذا، ایده بسیار جلبی جهت تهیه فینگر فود در مهمانی های رسمی و جشن تولد ها می باشد. در تهیه این غذا که خیلی خوشمزه است گوشت به کار نرفته و پخت آن آسان می باشد.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
سیب زمینی: 6 عدد متوسط
شیر: 1 لیتر
پنیر موزارلا: 200 گرم
پنیر پارمزان: 50 گرم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

 اسکالوپ رولت سیب زمینی

طرز تهیه اسکالوپ رولت سیب زمینی

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت ورقه ای برش بزنید.
کف یک ظرف فر را چرب کنید و سیب زمینی ها را در آن بچینید.
شیر، پنیر موزارلا، پنیر پارمزان، نمک، و فلفل سیاه را در یک کاسه مخلوط کنید.
مخلوط شیر و پنیر را روی سیب زمینی ها بریزید.
ظرف فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید تا سیب زمینی ها نرم شوند و پنیر آب شود.
اسکالوپ سیب زمینی را از فر خارج کنید و سرو کنید.

روش پخت اسکالوپ سیب زمینی

نکات تکمیلی برای پخت اسکالوپ سیب زمینی

برای اینکه اسکالوپ سیب زمینی شما ترد شود، می توانید سیب زمینی ها را قبل از پخت در فر، در تابه با روغن زیتون تفت دهید.
می توانید از انواع پنیر دیگر مانند پنیر چدار، پنیر گودا، یا پنیر خامه ای نیز در تهیه اسکالوپ سیب زمینی استفاده کنید.
برای اینکه اسکالوپ سیب زمینی شما خوش عطر و طعم شود، می توانید از سبزیجات معطر مانند جعفری، ریحان، یا آویشن نیز در تهیه آن استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا