دسته‌بندی نشده

طرز تهیه مربا پوست نارنگی مربای مخصوص فصل پاییز

آموزش طرز تهیه مربای پوست نارنگی

مواد لازم مربا نارنگی با پوست

  • نارنگی 1 کیلوگرم
  • آب 2 لیوان
  • شکر 1.5 لیوان
  • وانیل‏ 1/4 قاشق چای خوری
  • آبلیمو 1 قاشق غذا خوری

مربای پوست نارنگی

طرز تهیه مربا پوست نارنگی

1-ابتدا نارنگی ها را تمیز شسته و خشک کنید. آنها را نازک پوست بگیرید و سعی کنید از نارنگی های سایز کوچک با پوست نرمتر استفاده کنید. از یک سمت شروع به پیچیدن کنید تا هر پوست نارنگی شبیه یک گل شود و با کمک یک خلال پوست را فیکس کنید. میتوانید پوست نارنگی را خلالی یا مربع شکل خرد کنید.

حتماً بخوانید:

نارنگی و این همه خاصیت !

نارنگی و این همه خاصیت !

نارنگی از میوه هایی است که طرفداران زیادی به خود جلب کرده است. از این رو در این مطلب قصد داریم کالری، ارزش غذایی و خواص نارنگی را شرح نماییم. تا…

2-سپس در قابلمه ای آب ریخته و وقتی جوشید همه پوستها را برای ۲ دقیقه در آن بریزید تا بجوشد و تلخی پوست گرفته شود. سپس آبکش کنید و روی پوست ها آب سرد بریزید.این مراحل را ۳ بار انجام دهید تا کاملا تلخی پوست گرفته شود.

3-در قابلمه ای آب و شکر ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا زمانیکه شکر حل شود و آب به جوش آید.پوست ها را به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید با شعله ملایم برای حدود یکساعت بپزند و شهد کمی غلیظ شود و به خورد پوست ها برود.

4-در آخر پخت، وانیل و آبلیمو اضافه کنید و بعد از چند جوش خاموش کنید.اجازه دهید مربا داخل قابلمه حداقل ۱۲ ساعت استراحت کند سپس خلال ها را به آرامی خارج کنید و مربا را داخل شیشه استریل بریزید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا