دسته‌بندی نشده

طرز تهیه قیمه ریزه با گوشت و آرد نخودچی

قیمه ریزه استان اصفهان + طرز تهیه

کوفته ریزه نخودچی یک غذای سنتی و قدیمی از شهر هنر و تاریخ ایران اصفهان است. نصف جهان در آشپزی ایرانی یدی طولانی داشته و غذاهای خوشمزه را در تاریخ خود داشته و دارد. با دلگرم همراه شوید.

جدیدترین روش تهیه خورش قیمه ریزه

مواد لازم جهت پخت قیمه ریزه

  • یک پیاز بزرگ به اندازه یک مشت
  • گوشت چرخ کرده 300 گرم
  • آرد نخودچی 2 یا 3 قاشق غذا خوری
  • آب گوجه دو سوم لیوان
  • رب گوجه یک قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه
  • روغن 2 قاشق غذا خوری
  • سیب زمینی (در صورت تمایل) یک عدد متوسط

طرز تهیه قیمه ریزه خانگی

  1. اول از همه کتری تون رو پر آب کنین و بذارین آبش جوش بیاد.
  2. پیاز رو نصف کنین. نصفه ش رو به صورت پیاز داغ خورد کنین و نصف دیگه رو بذارین کنار.
  3. یه قابلمه ی مناسب که جای 4 لیوان آب داشته باشه انتخاب کنین و روغن رو داخلش بریزین و پیازها رو بریزین داخل روغن و با شعله ی ملایم پیازها رو تفت بدین.
  4. وقتی پیازها طلایی شدن شعله رو کم کنین و فلفل و زرد چوبه رو به هر میزانی که سلیقه تون هست بریزین داخل قابلمه و هی پیازها رو هم بزنین تا ادویه هم حرارت بهش بخوره و هم نسوزه.
  5. وقتی حس کردین که بوی فلفل و زردچوبه به صورت مخلوط بلند شده و پیازها تقریبا سرخ شدن، رب رو اضافه کنین و تفت بدین و بعد از اون آب گوجه رو به غذا اضافه کنین. شعله رو کم کنین و در قابلمه رو بذارین و برین سراغ گوشت.
  6. نصفه ی باقی مانده ی پیاز رو رنده کنید و با گوشت مخلوط کنین. به مخلوط به دست اومده مقداری نمک، فلفل و زرد چوبه بزنین و در نهایت آرد نخودچی رو کم کم اضافه کنین.
  7. آرد نخودچی باید به میزانی زده بشه که گوشت قابل فرم دادن بشه و حالت چسبناک نداشته باشه و البته نباید خشک بشه.
  8. مخلوط گوشت که آماده شد، حتما آب کتری هم جوش اومده. 2 لیوان آب جوش داخل قابلمه بریزین و هم بزنین تا مواد یک دست بشه. سیب زمینی رو پوست کنده و قطعه قطعه کنین و بریزین داخل قابلمه.
  9. قطعه ها میتونن اندازه ی دلخواه داشته باشن ولی یک بند انگشت اندازه ی مناسبی هست. حالا گوشت ها رو به اندازه ی یه گردو بردارین و گردشون کنین و یکی یکی آروم بندازین داخل قابلمه.
  10. بهتره که از یه سمت قابلمه شروع کنین و به صورت منظم پیش برین تا گوشت ها روی هم نیوفتن و مجبور نشین غذا رو هم بزنین.
  11. حالا شعله رو ملایم کنین و در قابلمه رو بذارین تا گوشت ها خودشون رو بگیرن. غذای شما بعد از 45 دقیقه آماده ست ولی در صورتی که دوست دارین اب غذا غلیظ تر بشه، میتونین غذا رو دیرتر از رو اجاق بردارین.
  12. 5 الی 10 دقیقه قبل از سرو کردن غذا، به میزان دلخواه نمک داخل غذا بریزین و خیلی آروم هم بزنین تا گوشت ها تکه تکه نشن.

نکات آخر برای سرو کردن قیمه ریزه

  • سرو کردن این غذا به این صورت هست که میتونین آب و گوشت ها رو داخل یک ظرف و یا جدا جدا سرو کنید.
  • در صورتی که دوست داشته باشید هم میتونین نان رو تکه تکه کرده و داخل آب غذا تلیت کنین.
  • در نهایت گوشت ها رو میتونین با سبزی جات مختلف تزئین کنین.

لذت آشپزی با دلگرم :

خورش عدس – دستور پخت خورش عدس با گوشت

طرز تهیه ی خورش کدو با آلبالو جدید و خوشمزه

آموزش طرز تهیه ی خورش قارچ جدید و خوشمزه

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا