طرز تهیه فینگر فود داینامیت شریمپ با سس مخصوص
طرز تهیه داینامیت شریمپ
در این غذا میگوها را طعم دار و سرخ میکنیم. سپس با تفت دادن آن درون سس مخصوص داینامیت طعم ویژهای به میگوها میدهیم. داینامیت شریمپ در دستهی غذاهای انگشتی یا فینگر فودها قرار دارد و میگوهای ریز تازه مواد اصلی لازم برای پخت این غذاست. میگوها حاوی پروتئینهای مفید با اسید آمینههای متنوع لازم برای بدن هستد.
علاوه بر پروتئین، مقادیر زیاد ویتامینهای ب 12، ب 6، ای، آ و… و مواد معدنی مانند آهن، کلسیم، منیزیم، فسفر و سدیم درون این آبزیان دریایی وجود دارد که باعث ارزش غذایی بالای میگوهاست. در پخت داینامیت شریمپ میگوها را سرخ میکنیم و با سس مخصوص داینامیت که از مخلوط سسها و ادویه درست میکنیم آن را سرو میکنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه داینامیت شریمپ
سس مایونز نصف پیمانه استاندارد اندازه گیری
سس سیراچا 1 قاشق غذا خوری
سس سوئیت چیلی 1 قاشق غذاخوری
روغن کنجد بو داده 2 قاشق غذا خوری
میگو ریز تازه 200 گرم
سویا سس 1 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 1 عدد
آرد ذرت نصف پیمانه استاندارد اندازه گیری
آرد گندم نصف پیمانه استاندارد اندازه گیری
نمک 2 قاشق مربا خوری
روش تهیه داینامیت شریمپ با میگو
دستور پخت :
سس مایونز را با سس سیراچا مخلوط میکنیم: ابتدا سس داینامیت شریمپ را درست میکنیم. برای این کار ابتدا سس مایونز را در ظرفی میریزیم و به آن سس سیراچا اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط شوند.
سس سوییچیلی اضافه میکنیم: دو قاشق غذا خوری سس سوییچیلی به ترکیب سسها اضافه میکنیم و هم میزنیم.
روغن کنجد بوداده را اضافه میکنیم: به ترکیب سسها دو قاشق غذا خوری روغن کنجد بوداده اضافه میکنیم و هم میزنیم. سس دینامیت شریمپ آماده است.
میگوها را آماده میکنیم: میگوهای ریز را پاک میکنیم و میشوییم.
سس سویا را به میگوها اضافه میکنیم: میگوها را درون ظرفی میریزیم و به آن یک قاشق غذاخوری سس سویا اضافه میکنیم.
تخم مرغ را به میگوها اضافه میکنیم: یک عدد تخم مرغ کامل را میشکنیم و به میگوها اضافه میکنیم و هم میزنیم.
حتماً بخوانید:
فینگرفود گوژر، غذای محبوب فرانسوی
اگر اهل فست فودهای خانگی هستید، می توانید در این بخش طرز تهیه گوژر را مطالعه کنید. این فینگرفود برای مهمانی ها سرو می شود. برای داشتن این فست فود…
به میگوها استراحت میدهیم تا مزه دار شود: حدود نیم ساعت میگوها را درون ظرف استراحت میدهیم تا طعم بگیرد.
آرد ذرت را با آرد گندم و نمک مخلوط میکنیم: برای درست کردن روکش سوخاری داینامیت شریمپ، میگوها در ظرفی دیگر آرد ذرت را با آرد گندم و نمک مخلوط میکنیم.
میگوها را درون ترکیب آرد میغلتانیم: پس از نیم ساعت میگوها را درون ظرف ترکیب آردها میغلتانیم.
میگوها را سرخ میکنیم: میگوها را درون روغن عمیق و داغ سرخ میکنیم تا کاملا برشته و طلایی شوند. میگوهای سرخ شده را روی صافی یا دستمال میچینیم تا روغن اضافی خود را پس دهد.
کنجد را بو میدهیم: سه قاشق غذا خوری کنجد را درون یک ماهیتابه بو میدهیم.
ترکیب سس دینامیت شریمپ را درون ماهیتابه میریزیم: ترکیب سس دینامیتی که در مراحل قبل درست کردیم را درون ماهیتابه کنجدها میریزیم تا داغ شود.
میگوها را درون ماهیتابه میریزیم: میگوهای سرخ شده را درون ماهیتابهی سس میریزیم. یک دقیقه تفت میدهیم تا سس به خورد میگوها برود.
داینامیت شریمپ را سرو میکنیم: میگوها را روی برگهای کاهو درون یک ظرف میچینیم. با پیازچه خورد شده و کنجد آن را تزیین و سرو میکنیم.
منبع : آرسس شف