روش تهیه بروشتای هویج با نان باگت رول شده
دستور پخت بروشِتای هویج در منزل
با ترکیب کردن مواد اصلی و اضافه کردن آن در نان باگت های رول شده، می توانید این فینگرفود خوشمزه و محبوب را طبخ کنید. بروشتای هویج را می توانید با پیازچه خرد شده و یا شوید تازه تزیین و سرو کنید.
از دیگر انواع فینگرفودهای خوشمزه و محبوب می توان به شامی هویج، دلمه هویج، رولت برنج، کراسینی، موساکا، مانتی، باچانگای گوشت، کاناپ ژامبون و… اشاره کرد.
طرز تهیه بروشِتای هویج گام به گام
مواد لازم :
هویج: ۴ عدد
پنیر موزارلا: ۱ لیوان
پنیر چدار: ۱ لیوان
سس مایونز: ۱ لیوان
سیر: ۲ حبه
نان باگت: ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل پخت :
گام 1 ابتدا در یک قابلمه کمی آب پر کرده و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش بیاید.
حتماً بخوانید:
ارزش غذایی و خواص هویج را بشناسید
هویج یکی از سبزیجات بسیار خوشمزه و پرخاصیت است که در این مطلب قصد داریم میزان کالری و ارزش غذایی آن را ذکر نموده و شما را با خواص آن آشنا کنیم. با ما…
گام 2 هویج ها را شسته و در قابلمه بریزید تا بپزد.
گام 3 بعد از سرد شدن هویج های پخته، آن ها را پوست کرده و رنده کنید.
گام 4 سپس پنیر موزارلا و پنیر چدار رنده شده را به هویج اضافه و مخلوط کنید.
گام 5 سیرها را نیز پوست کرده و ریز رنده کنید.
گام 6 سیر رنده شده و ادویه ها را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
گام 7 نان باگت ها را به صورت رولی برش دهید و در سینی بچینید.
گام 8 بر روی نان، مخلوط مواد را بریزید.
گام 9 فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و صبر کنید تا گرم شود.
گام 10 سپس سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا بروشتا آماده شود.