دسته‌بندی نشده

روش تهیه بروشتای هویج با نان باگت رول شده

دستور پخت بروشِتای هویج در منزل

با ترکیب کردن مواد اصلی و اضافه کردن آن در نان باگت های رول شده، می توانید این فینگرفود خوشمزه و محبوب را طبخ کنید. بروشتای هویج را می توانید با پیازچه خرد شده و یا شوید تازه تزیین و سرو کنید.

از دیگر انواع فینگرفودهای خوشمزه و محبوب می توان به شامی هویج، دلمه هویج، رولت برنج، کراسینی، موساکا، مانتی، باچانگای گوشت، کاناپ ژامبون و… اشاره کرد.

دستور پخت بروشِتای هویج در منزل

طرز تهیه بروشِتای هویج گام به گام

مواد لازم :

هویج: ۴ عدد
پنیر موزارلا: ۱ لیوان
پنیر چدار: ۱ لیوان
سس مایونز: ۱ لیوان
سیر: ۲ حبه
نان باگت: ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دستور پخت بروشِتای هویج در منزل

مراحل پخت :

گام 1 ابتدا در یک قابلمه کمی آب پر کرده و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش بیاید.

حتماً بخوانید:

ارزش غذایی و خواص هویج را بشناسید

ارزش غذایی و خواص هویج را بشناسید

هویج یکی از سبزیجات بسیار خوشمزه و پرخاصیت است که در این مطلب قصد داریم میزان کالری و ارزش غذایی آن را ذکر نموده و شما را با خواص آن آشنا کنیم. با ما…

گام 2 هویج ها را شسته و در قابلمه بریزید تا بپزد.
گام 3 بعد از سرد شدن هویج های پخته، آن ها را پوست کرده و رنده کنید.
گام 4 سپس پنیر موزارلا و پنیر چدار رنده شده را به هویج اضافه و مخلوط کنید.
گام 5 سیرها را نیز پوست کرده و ریز رنده کنید.
گام 6 سیر رنده شده و ادویه ها را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

دستور پخت بروشِتای هویج در منزل

گام 7 نان باگت ها را به صورت رولی برش دهید و در سینی بچینید.
گام 8 بر روی نان، مخلوط مواد را بریزید.
گام 9 فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و صبر کنید تا گرم شود.
گام 10 سپس سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا بروشتا آماده شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا