دسته‌بندی نشده

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی یک دسر شیک و مجلسی

طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی خوش طعم و پرطرفدار

پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه می‌شود. این دسر با قهوه، وانیل و دیگر انواع افزودنی‌ها طعم داده می‌شود. با دلگرم همراه شوید.

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی یک دسر شیک و مجلسی

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی یک نوع دسر ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه دسر پاناکوتا

  • شیر ۳ پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه
  • خامه یک بسته
  • پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
  • گلاب ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

۱- پودر ژلاتین رو با آب سرد حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری حسابی حل کردم تا مایع شفافی ایجاد بشه. (روی بخار کتری بزاریدش)

نوشته های مشابه

۲- شیر ، زعفران ، شکر رو توی قابلمه میریزم و میزاریم تا به جوش بیاد. اگه رنگ زعفران خوشرنگ نبود باید با اضافه کردن زعفران اونو به رنگ دلخواهمون برسونید.

۳- وقتی به جوش اومد گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم. گلاب رو اگه از اول بریزید هم بوش میره و هم تلخ میکنه مواد رو. حالا ژلاتین رو که هم دما است با شیرمون به مواد اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی خنک بشه.

۴- نوبت باز کردن خامه است. کمی خامه رو میزنیم تا باز بشه . نیازی نیست زیاد فرم بگیره.

۵- وقتی دمای خامه و دسر یکی شد خامه رو به مواد اضافه میکنیم. بهتره اول یک کم مواد رو توی خامه بریزید و وقتی رقیق شد باقی مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگه هم دما نباشن خامه میبره!

۶- و تو قالب مورد نظر میریزیم و در یخچال مى گذاریم.

اثرات مفید گلاب بر پوست بدن

یکی از مهم ترین کاربردهای گلاب، جهت مواظبت از پوست است. گلاب برای انواع پوست ها به خصوص پوست های خشک و حساس مناسب است. یکی از موارد استفاده ی گلاب جهت پاک کردن پوست می باشد و می توان به جای محصولات شیمیایی پاک کننده، از آن استفاده کرد.

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه ی یک دسر لبنانی به نام مهلبیه

آموزش تهیه ی دسر مگنولیا یک دسر مقوی و خوشمزه

طرز تهیه ی دسر پان اسپانیا شیک و مجلسی

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا