دسته‌بندی نشده

طرز تهیه دسر پاناکوتا با طالبی رو با روش اصلیش یاد بگیر !

دسر پاناکوتا طالبی

اگر به دنبال یک دسر خوشمزه و خاص برای مهمانی ها و مجالس هستید پاناکوتا را پیشنهاد می کنیم که داخل خود طالبی درست می شود، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله دسر پاناکوتا طالبی خوشمزه و مخصوص با ژلاتین در ادامه با ما همراه می شوید، سپاسگزارم.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
شیر دو پیمانه
شکر یک سوم پیمانه
ژلاتین دو قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
طالبی شاه پسند یک عدد

طرز تهیه دسر پاناکوتا طالبی

مرحله اول
برای درست کردن پاناکوتا طالبی در ابتدا طالبی را از قسمت بالا برش می دهیم و تخمه های آن را با قاشق خارج می کنیم.
سپس شیر را در قابلمه می ریزیم و شکر را به اضافه می کنیم و هم می زنیم سپس پودر ژلاتین را افزوده و روی حرارت می گذاریم .

دسر پاناکوتا طالبی

نوشته های مشابه

مرحله دوم
روی حرارت به صورت مداوم هم می زنیم تا بجوشد.
سپس وانیل را افزوده و مخلوط می کنیم و از روی حرارت برمی داریم و اجازه می دهیم سرد شود.
طالبی را در یک کاسه ایستاده قرار می دهیم و محتویات سرد شده دسر را داخل آن می ریزیم.

حتماً بخوانید:

مرحله سوم
برای یک صبح تا شب طالبی را در یخچال می گذاریم تا دسر کاملا ببندد.
سپس خارج کرده از وسط نصف می کنیم و قاچ کرده و برش های کوچک می زنیم و در ظرف سرو می چینیم. این دسر بسیار شیک و خوشمزه است.

منبع : مُچ مَگ

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا