طرز تهیه دسر پاناکوتا با طالبی رو با روش اصلیش یاد بگیر !
دسر پاناکوتا طالبی
اگر به دنبال یک دسر خوشمزه و خاص برای مهمانی ها و مجالس هستید پاناکوتا را پیشنهاد می کنیم که داخل خود طالبی درست می شود، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله دسر پاناکوتا طالبی خوشمزه و مخصوص با ژلاتین در ادامه با ما همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
شیر | دو پیمانه |
شکر | یک سوم پیمانه |
ژلاتین | دو قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
طالبی شاه پسند | یک عدد |
طرز تهیه دسر پاناکوتا طالبی
مرحله اول
برای درست کردن پاناکوتا طالبی در ابتدا طالبی را از قسمت بالا برش می دهیم و تخمه های آن را با قاشق خارج می کنیم.
سپس شیر را در قابلمه می ریزیم و شکر را به اضافه می کنیم و هم می زنیم سپس پودر ژلاتین را افزوده و روی حرارت می گذاریم .
مرحله دوم
روی حرارت به صورت مداوم هم می زنیم تا بجوشد.
سپس وانیل را افزوده و مخلوط می کنیم و از روی حرارت برمی داریم و اجازه می دهیم سرد شود.
طالبی را در یک کاسه ایستاده قرار می دهیم و محتویات سرد شده دسر را داخل آن می ریزیم.
حتماً بخوانید:
مرحله سوم
برای یک صبح تا شب طالبی را در یخچال می گذاریم تا دسر کاملا ببندد.
سپس خارج کرده از وسط نصف می کنیم و قاچ کرده و برش های کوچک می زنیم و در ظرف سرو می چینیم. این دسر بسیار شیک و خوشمزه است.
منبع : مُچ مَگ