دسته‌بندی نشده

طرز تهیه بیسکویت قلبی ساده و خوش طعم

بیسکویت قلبی روز ولنتاین

از جمله روزهایی که می‌توانید عشق خود را نسبت به اعضا خانواده یا دوستان ابزار کنید، روز ولنتاین است. یکی از کادوهایی که عشاق در این روز به یکدیگر هدیه می‌دهند، شکلات‌ و شیرینی‌های قلبی است که نماد عشق آن‌ها می‌باشد.

علاوه براینکه می‌توانید بیسکویت‌های روز ولنتاین را از شیرینی فروشی بخرید، در خانه هم می‌توانید آن‌ها را درست کنید. اگر دوست دارید امسال این بیسکویت‌های قلبی شکلاتی را خودتان در یک روز تعطیل به کمک همسرتان تهیه کنید و لذت ببرید، تا آخر این مقاله طرز تهیه بیسکوییت قلبی همراه ما باشید.

  • میزان کالری 1 عدد 40 کالری
  • زمان آماده سازی 45 دقیقه
  • زمان لازم برای پخت 10 دقیقه
  • تعداد نفرات 4 نفر
مواد لازم : میزان مورد نیاز :
کره 110 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد 1 و نیم لیوان
پودر دارچین نصف قاشق چای‌خوری
عصاره وانیل نصف قاشق چای‌خوری
جوش شیرین ۱ قاشق چای‌خوری
نمک کمتر از یک سوم قاشق چای‌خوری
شکر سه چهارم لیوان
پودر کاکائو ۷۰ گرم
عسل ۱ قاشق چای‌خوری

بیسکویت قلبی روز ولنتاین

مراحل تهیه شیرینی‌های قلبی خوشمزه

برای تهیه بیسکویت ساده و خوشمزه ابتدا صبر می‌کنیم تا کره به دمای محیط برسد.

مرحله اول : کره و شکر را با همزن برقی یا دستی به خوبی مخلوط می‌کنیم تا ترکیبی نرم حاصل آید.
مرحله دوم: تخم مرغ، عسل و عصاره وانیل را به ترکیب قبلی اضافه کرده و مواد را با همزن حسابی مخلوط می‌کنیم.
مرحله سوم: آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین، دارچین و نمک را الک کرده و به آرامی به ترکیب قبلی اضافه می‌کنیم. هم زدن را تا رسیدن به خمیری نرم و یکدست ادامه می‌دهیم. بهتر است که خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و به یخچال منتقل‌ کنیم. حدود ۲ ساعت صبر می‌کنیم تا خمیر حسابی سرد شود.

بیسکویت قلبی روز ولنتاین

برای تزئین این بیسکویت‌های قلبی می‌توانید از انواع ترافل‌های رنگی یا پودر پسته و بادام استفاده کنید.

مرحله چهارم: فر را روشن کرده و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم می‌کنیم. خمیر را روی سطح صاف پهن کرده و با استفاده از کاتر قلبی، برش می‌دهیم. توصیه می‌کنیم که کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. اگر کاغذ روغنی در دسترس نبود، با کمی روغن سینی را چرب می‌کنیم تا پس از پخت، شیرینی‌های قلبی به راحتی از سینی جدا شوند.
مرحله پنجم: پس از آن که سینی را ۱۰ دقیقه در فر قرار دادیم، صبر می‌کنیم تا بیسکوئیت‌ ساده و خوشمزه ما سرد شود. می‌توانید این بیسکویت‌ها را مطابق سلیقه خود تزئین کنید.

حتماً بخوانید:

نکات تکمیلی

مراقب باشید که خمیر در طول برش خوردن، سرد باقی بماند. اگر احساس کردید خمیر کمی شل شده است، مجدداً آن را به یخچال برگردانید تا سفت شود.
اگر بیسکویت‌ها بیش از ده دقیقه در فر بمانند، حالت تردی خود را از دست می‌دهند.
شما می‌توانید به جای فر از گاز استفاده کنید. برای این کار باید خمیرهای برش خورده را کف ماهیتابه‌ای که کاغذ روغنی دارد، قرار دهید. مراقب باشید خمیرها زیادی به یکدیگر نزدیک نباشند. شعله پخش‌‌کن را روی گاز قرار داده و دم کنی را روی درب ماهیتابه گذاشته و حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید.
شما می‌توانید این بیسکویت قلبی را به دلخواه تزئین کرده و در کنار معشوق خود میل کنید.
پیمانه مد نظر ما در این دستور، لیوان دسته دار فرانسوی است.

منبع : اسنپ فود

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا