دسته‌بندی نشده

طرز تهیه انواع غذای چینی با سبزیجات

روش پخت غذای چینی با سبزیجات

طرز تهیه غذای چینی با سبزیجات موضوع مورد بحث ماست. غذاهای چینی از آن دسته غذاهای سالم، سبک و خوش‌ طعمی هستند که بدون شک با یک‌ بار درست‌ کردنشان که البته بسیار هم آسان است، مشتری دائم آن ها خواهید شد.

1. طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات غذای چینی خوشمزه

مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ و سبزیجات:

  • ۴۰۰ گرم سینه یا فیله مرغ
  • ١ پیمانه قارچ ورقه شده
  • ١ پیمانه فلفل دلمه ای رنگی خلالی خرد شده
  • ١ پیمانه پیاز خلالی خرد شده
  • ١ پیمانه هویج خلالی خرد شده
  • ١ پیمانه کلم بروکلی خرد شده
  • ١/٤ پیمانه سرخالی سویا سس
  • ۲ قاشق سوپخوری عسل یا شکر قهوه ای
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • ۴ حبه سیر رنده شده
  • کنجد برای تزیین مقداری
  • روغن زیتون به میزان لازم

مراحل تهیه خوراک مرغ و سبزیجات:

سینه مرغ را خلالی باریک و بلند خرد کنید. بقیه سبزیجات را شسته و خلالی خرد کنید. بروکلی را به تکه های کوچک تقسیم کنید. در تابه ای بزرگ یا ووک (تابه گود کاسه مانند) مقداری روغن زیتون بریزید.

گرم که شد ابتدا پیاز را اضافه کنید کمی که‌ نرم شد، تکه های مرغ را اضافه کنید و تفت دهید شعله زیر تابه بالا و تند باشد، مقدار کمی نمک و فلفل اضافه کنید، رنگ مرغ که تغییر کرد هویج خلالی شده را اضافه کنید.

بعد از یک دقیقه به ترتیب فلفل دلمه ای، قارچ و بروکلی را اضافه کنید چند دقیقه تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود، این خوراک را بیش از حد نپزید فقط در حدی که سبزیجات کمی تفت خورده و نرم شوند کافیست نباید بیش از حد پخته و نرم و له شوند.

از ریختن نمک اضافه مخصوصا در ابتدای کار خودداری کنید چون سویا سس شور است و ممکن است خوراک شور و نمکی شود. در آخر سویا سس، عسل (یا شکر قهوه ای) سیر رنده شده و فلفل سیاه اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

از مرغ و سبزیجات بچشید اگر لازم بود مقدار کمی نمک اضافه کنید. خوراک را در دیس کشیده و روی آن کمی کنجد بپاشید و سرو کنید.

خوراک سبزیجات چینی با نودل

2. طرز تهیه خوراک سبزیجات چینی غذایی خوشمزه و لذیذ

مواد لازم برای تهیه خوراک سبزیجات چینی:

  • برنج 1 پیمانه
  • کلم بروکلی 200 گرم
  • کرفس 2 ساقه
  • پیاز 1 عدد
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • کدو سبز 1 عدد
  • نخود فرنگی 100 گرم
  • سویا سس 2/1 پیمانه
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • پودر نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
  • گشنیز تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  • لیمو ترش تازه 1 عدد

مراحل تهیه خوراک سبزیجات چینی:

ابتدا برنج را آبکش کرده کنار می گذاریم. کلم بروکلی را گل گل کرده کرفس را همراه با پیاز ، کدو سبز و فلفل دلمه ای باریک بصورت خلال خرد کرده در ماهیتابه با روغن یا روغن زیتون کمی تفت می دهیم حدود 4 تا 5 دقیقه به اندازه ای که سیزیجات سبک شود.

بعد نخود فرنگی را کمی نیم پز می کنیم همراه با برنج آبکش شده به سبزیجات اضافه می کنیم، در ظرفی از سویا سس و شکر و آب لیمو ترش و پودر نشاسته حل می کنیم تا کاملا رقیق شود و به غذا اضافه می کنیم که غلظت پیدا کند.

در آخر گشنیز تازه را خرد می کنیم به خوراک اضافه می کنیم حدود 1 دقیقه و بعد سرو می کنیم.

نکته: در صورت نبودن کلم بروکلی می توانیم از گل کلم سفید یا برگ کلم استفاده کنیم. مراقب باشید سبزیجات له نشود در واقع زیر دندان حس شود.

بهترین غذای چینی

3. طرز تهیه نودل و سبزیجات چینی

مواد لازم برای تهیه نودل و سبزیجات:

  • نودل با طعم مرغ، قارچ و یا سبزیجات 1 بسته
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه‌ای سبز، زرد، قرمز، نارنجی خرد شده هر کدام 1 عدد
  • پیاز بزرگ خرد شده 1 عدد
  • زنجبیل تازه‌ ی خرد شده 2 قاشق غذا خوری
  • پیازچه خرد شده 2 تا 3 عدد
  • ریحان تازه‌ ی خرد شده 1 فنجان (اختیاری)

مواد لازم برای تهیه سس نودل و سبزیجات چینی:

  • عسل 4/1 فنجان
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
  • عصاره سبزیجات 1 فنجان
  • آرد ذرت 4 قاشق مربا خوری
  • روغن کنجد 2 قاشق غذا خوری
  • سویا سس 3/1 فنجان
  • سرکه سفید 4/1 فنجان

مراحل تهیه نودل با سبزیجات چینی:

در یک کاسه کوچک با همزن دستی مواد تشکیل‌ دهنده سس را مخلوط کرده و کنار می‌ گذاریم، نودل را بر اساس دستور پخت درج شده بر روی پاکت آماده کنید.

همزمان در یک ماهی‌ تابه بزرگ و عمیق، با حرارت متوسط رو به بالا روغن را ریخته و به ترتیب فلفل‌ ها، پیازها و زنجبیل‌ ها را اضافه کنید و برای 4 تا 5 دقیقه تفت دهید. از آنجایی که این یک غذای سالم چینی با سبزیجات به حساب می‌ آید فقط کافیست که سبزیجات کمی تفت داده شده و تغییر رنگ ندهند.

نودل و پیازچه و پس از آن سس را به سبزجات اضافه کرده و مخلوط کنید. اجازه بدهید یکی دو دقیقه دیگر هم بر روی آتش بماند تا سس کمی غلیظ شود. سپس آن را برداشته، با ریحان تزئین کرده و به سرعت سرو کنید.

غذای چینی با نودل/غذای چینی با ماکارونی

4. طرز تهیه نودل چامین (رشته سرخ شده) غذای چینی

مواد لازم برای تهیه نودل چامین:

  • فلفل دلمه ای 3 رنگ از هر کدام یک عدد
  • گوشت گاو 200 گرم
  • نودل گندمی 300 گرم
  • پیاز خلالی درشت 1 عدد بزرگ
  • سیر 3 حبه
  • روغن کنجد یا سرخ کردنی 4 تا 5 قاشق غذاخوری
  • سس سویا 3 قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل سیاه 2 قاشق غذاخوری
  • پودر نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
  • روغن کنجد 3 قاشق غذاخوری
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • سس صدف (در صورت دلخواه) 3 قاشق غذاخوری

مراحل تهیه نودل چامین چینی:

به نصف پیمانه آب، 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود و مایع غلیظی بدست آید. گوشت گاو یا گوساله را به شکل رشته ای برش دهید و به همراه نیمی از سویا سس، پودر فلفل سیاه، 1 قاشق غذاخوری سس صدف، مایع نشاسته ذرت و 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد در ظرفی بریزید و کاملا با هم ورز دهید.

اجازه دهید گوشت های مزه دار شده به مدت چند ساعت در یخچال بمانند. باقی سس سویا، شکر و سس صدف را با یکدیگر مخلوط کنید تا سس نسبتا غلیظی درست شود.

فلفل دلمه ای ها را به شکل ژولین یا همان رشته ای خرد کنید و به همراه پیاز و سیر با سس بالا مخلوط کنید. نودل ها را حدود 4 دقیقه بپزید و آبکش کنید.

روغن سرخ کردنی یا کنجد را در تابه یا وک بریزید و گوشت ها را به مدت 15 دقیقه سرخ کنید، سپس سبزیجات را اضافه کنید و به مدت 4 دقیقه دیگر به سرخ کردن ادامه دهید.

در نهایت نودل ها را به گوشت و سبزیجات اضافه کنید. مواد را از روی حرارت بردارید و سس صدف را به آن اضافه کنید. سپس، نودل ها به مواد ماهیتابه اضافه کنید و مخلوط کنید و در ظرف مورد نظر بکشید. برای تزیین از کنجد بوداده و شکر قهوه ای استفاده کنید.

طرز تهیه غذای چینی با سبزیجات

5. طرز تهیه خوراک دریایی با سبزیجات غذای چینی سالم

مواد لازم برای تهیه خوراک دریایی با سبزیجات چینی:

  • میگو تازه 250 گرم
  • گوشت سینه مرغ بدون پوست 250 گرم
  • شکر 1 قاشق غذا خوری
  • آرد ذرت 1 قاشق مرباخوری
  • ذرت کنسرو شده 425 گرم
  • پیاز سبز 3 عدد
  • قارچ کنسرو شده 150 گرم
  • هویج 1 عدد
  • آب مرغ 5 فنجان
  • روغن کنجد 1 قاشق مرباخوری
  • سس قارچ 1 قاشق مرباخوری

مراحل تهیه خوراک دریایی با سبزیجات:

میگوها و سینه مرغ را تمیز کرده و خرد کنید و آن ها را با شکر و آرد ذرت مخلوط کنید. ذرت ها را از وسط طول آن ها نصف کرده و پیازچه ها را به قطعات 4 سانتی متری خرد کنید.

ذرت ها، قارچ ها، هویج و آب مرغ را در قابلمه ای ریخته و بمدت 2 دقیقه بجوشانید سپس آبکش کرده و آب سبزیجات را نگه دارید سپس روغن را در ماهیتابه داغ کرده و میگو و سینه مرغ را تفت دهید تا نرم شوند.

روغن اضافی ماهیتابه را خارج کرده و یک قاشق غذا خوری باقی بگذارید و گرم کنید. سس قارچ و روغن کنجد را با دو قاشق غذا خوری از آب سبزیجات در ماهیتابه ریخته و مرغ، میگو، مخلوط سبزی و پیازچه را بیافزایید و بمدت یک دقیقه بهم بزنید.

مخلوط روغن و کنجد را افزوده و بهم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود. مخلوط را روی برگ های کاهو در بشقابی سرو نمایید.

روش پخت غذاهای چینی خوشمزه

6. طرز تهیه دیم سومز غذای چینی خوشمزه با سبزیجات

مواد لازم برای تهیه مواد دیم سومز:

  • ۵۰۰ گرم بوک چوی (نوعی سبزی چینی)، کاملا شسته شده
  • ۸ قارچ شیتاکی بزرگ و تازه (نوعی قارچ قهوه ای)
  • ۳ قاشق غذا خوری روغن نباتی
  • ۱۲۰ گرم لوبیا خشک پودر شده (به صورت بسته بندی در چین وجود دارد)
  • ۱ قاشق چای خوری سس سویا
  • ½ قاشق چای خوری شکر
  • ½ قاشق غذاخوری روغن کنجد
  • ⅛ قاشق چای خوری فلفل سفید آسیاب شده
  • نمک، به اندازه دلخواه

مواد لازم برای تهیه خمیر دیم سومز:

  • ¾ فنجان آب گرم
  • ۱ قاشق چای خوری مخمر (۳ گرم)
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر (۳۰ گرم)
  • ۱ و ¼ قاشق غذا خوری روغن نباتی
  • ۲ فنجان آرد (۳۰۰ گرم)
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت (۲۰ گرم)
  • ¼ قاشق چای خوری نمک (۳ گرم)
  • ⅛ قاشق چای خوری جوش شیرین (۱ گرم)

مراحل تهیه مواد دیم سومز چینی:

برای درست کردن دیم سومز با سبزیجات بخارپز ابتدا بوک چوی ها را در آب جوش و بعد از ۱۰ ثانیه در مخلوط آب و یخ بریزید. وقتی کاملا سرد شدند آن ها را فشار دهید تا آب اضافه خارج شود.

سپس بوک چوی ها و قارچ ها را ریز کنید. بوک چوی ها را با دست و غذاساز می توانید خرد کنید اما قارچ ها را فقط با غذاساز خرد کنید. قارچ ها را با ۲ قاشق روغن بپزید. ۳ یا ۴ دقیقه برای پخت کافی است. سپس اجازه دهید سرد شود.

سپس پودر لوبیا خشک شده را بریزید و کنار بگذارید. بعد از خرد کردن بوک چوی ها احتمالا ته ظرف آب اضافه جمع می شود، آن را خارج کنید.

در ادامه، ۱ قاشق غذاخوری روغن، سس سویا، شکر، روغن کنجد و فلفل سفید را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. برای بهتر طعم گرفتن مواد را در یخچال بگذارید، این کار به سبز ماندن بوک چوی ها نیز کمک می کند.

مراحل تهیه خمیر دیم سومز:

دستور العمل های زیادی برای خمیر این غذا وجود دارد. نکته اصلی درست کردن خمیر این است که آرد و آب به خوبی ترکیب شوند و بافت خمیر نرم باشد.

حتی هنگامی آب و آرد کاملا مخلوط می شوند، ممکن است خمیر همچنان شُل باشد، پس باید به ورز دادن ادامه دهید. خمیر باید کاملا صاف و یکدست شود و به دست نچسبد. خمیر را باید بتوانید به راحتی بدون مقاومت خمیر، بکشید.

در این مرحله از طرز تهیه غذای چینی با سبزیجات پس از اتمام کار تمام حباب های داخل خمیر را از بین ببرید. برای راحت تر شدن کار شکل دادن به خمیر، روی دستان خود و سطح کار و وردنه آرد بپاشید.

موادی که برای پر کردن استفاده می کنید نباید آب اضافه داشته باشند. اگر مواد آبکی باشند خمیر را خراب می کنند و هنگام پخت، دیم سومز ها از هم می پاشند. پر کردن بیش از حد خمیرها باعث می شود که بستن سر خمیرها سخت شود.

هنگام پخت ۵ دقیقه پس از بخار کردن، در ظرف را بگذارید تا دیم سومزها به آرامی گرم شوند. تغییر دما ناگهانی آن ها را خراب می کند. وقتی زمان پخت تمام شد، زیر آن را خاموش کنید و اجازه دهید به آرامی خنک شوند.

برای شروع، در یک کاسه، آب، مخمر و شکر را با هم مخلوط کنید. حدود ۱۵ دقیقه خمیر را کنار بگذارید تا کف کند. ۱ قاشق غذاخوری روغن به مخلوط اضافه کنید و کنار بگذارید.

در یک کاسه متوسط، آرد، آرد ذرت، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید. مخلوط خمیر را به آرد اضافه کنید. در ابتدا با قاشق هم بزنید وقتی مخلوط شد با دست شروع به ورز دادن کنید، می توانید در این مرحله از میکسر مخصوص خمیر هم استفاده کنید، تا خمیر نرم شود.

اگر خمیر چسبناک بود، یک کمی آرد اضافه کنید. اگر خشک بود کمی آب اضافه کنید، و تا زمانیکه خمیر نرم و صاف شود، به ورز دادن ادامه دهید.

سطح خمیر را با یک قاشق چایخوری روغن چرب کنید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید. حدود یک ساعت اجازه دهید خمیر در دمای اتاق استراحت کند تا ور بیاید. هنگامی که خمیر آماده شد آن را به ۱۴ بخش تقسیم کنید و با دستمال بپوشانید تا خشک نشود.

در این مرحله از طرز تهیه غذای چینی با سبزیجات هر قطعه را به وسیله وردنه صاف کنید تا یک دایره با قطر حدود ۱۰ سانت ایجاد شود. مرکز دایره باید کمی از لبه ها ضخیم تر باشد. یک و نیم قاشق غذاخوری از مواد آماده شده را وسط خمیر بگذارید. خمیرها را ببندید و سر آن ها را جمع کنید تا مواد بیرون نریزند.

دیم سومز با سبزیجات بخارپز یعنی باید دیم سومز های آماده شده را در بخارپز بچینید. زیر هرکدام یک تکه کاغذ قرار دهید به طوری که یک سانت از هر طرف بیرون باشد.

آب جوش با دیم سومزها با در طول فرآیند پخت تماس ندارد. دیم سومزها درون بخار قرار می گیرند. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید دیم سومز ها حدود ۲۰ دقیقه بپزند. سپس اجاق را خاموش کنید و اجازه دهید دیم سومزها کم کم سرد شوند.

آموزش پخت غذای چینی

7. طرز تهیه اسپاگتی با سبزیجات چینی

مواد لازم جهت تهیه اسپاگتی با سبزیجات (چینی):

  • کلم کوچک ۱ عدد
  • سویا سس ۲ قاشق غذاخوری
  • هویج ۴ عدد
  • سرکه ۲ قاشق غذاخوری
  • جوانه گندم ۱ بسته
  • اسپاگتی ۱ بسته کوچک
  • شکر ۱ قاشق چای خوری
  • قارچ یک بسته بزرگ
  • سس تند ۲ قاشق مرباخوری
  • بروکلی ۱ بسته
  • نمک ۱ قاشق غذاخوری
  • پیازچه ۴۰۰ گرم
  • زنجبیل تازه رنده شده ۲ قاشق چای خوری
  • روغن مایع یک‌ چهارم پیمانه

مراحل پخت اسپاگتی با سبزیجات (چینی):

کلم را برگ برگ کرده؛ خرد کنید و بشویید. هویج را پوست گرفته؛ خلال کنید. قارچ را خرد کرده؛ بشویید. بروکلی را از ساقه جدا کرده؛ بشویید. پیازچه را پاک‌ کرده؛ قسمت سفید آن را خرد کرده؛ بشورید. اسپاگتی را در ظرفی با آب داغ ریخته با یک قاشق نمک و سرکه بجوشانید. وقتی‌که آماده شد؛ آبکش کنید.

سویا سس و سرکه و شکر و نمک و سس تند را مخلوط‌ کنید و کنار بگذارید. کلم و هویج و پیازچه و قارچ و بروکلی را در ظرفی با هم کمی تفت بدهید. سپس اسپاگتی و زنجبیل را داخل سبزیجات کرده؛ سس را روی آن بریزید و با آتش ملایم پانزده دقیقه بجوشانید.

در پایان جوانه گندم را بریزید و چند دقیقه بجوشانید و در ظرف مخصوص ریخته و میل کنید و همراه با سالاد میوه سرو کنید.

به غذاهای چینی علاقه دارید؟آموزش چند نوع غذای چینی خوشمزه!

دستور پخت چاینیز فود غذای محبوب چینی ها

دیم‌ سام، غذای چینی قابل خوردن!

طرز تهیه تیان غذای ساده چینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا