دسته‌بندی نشده

طرز تهیه املت قهوه خانه ای با رب گوجه فرنگی و طعمی بی نظیر

اگر به دنبال یه صبحانه یا عصرانه ساده اما با طعم بی نظیری هستین بهتون املت قهوه خانه ای رو پیشنهاد میکنیم که با خوردنش انگاری نشستین در قهوه خانه ای در کنار ساحل و دارین املتتون رو میل میکنید . نوش جان

مواد لازم املت قهوه خانه ای

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
آب جوش ۴ قاشق غذاخوری

 املت قهوه خانه ای

طرز تهیه املت قهوه خانه ای

برای تهیه املت ربی خوشمزه به روش قهوه خانه ای ابتدا یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید. معمولا در قهوه خانه ها برای تهیه املت ربی از تابه های یک نفره از جنس “روی” استفاده می شود. در ادامه حدود ۶ تا ۸ قاشق روغن مایع به تابه اضافه می کنیم.
اضافه کردن پیاز در املت قهوه خانه ای خیلی متداول نیست، اما بعضی از قهوه خانه ها به درخواست مشتری پیاز هم به املت اضافه می کنند. اگر شما هم می خواهید این املت را با پیاز درست کنید، برای شروع یک پیاز کوچک را پوست بگیرید.
حالا پیاز را به صورت مستقیم درون تابه روی حرارت رنده کنید، سپس کمی تفت دهید تا پیاز به خوبی سبک شود. در ادامه رب گوجه فرنگی را با آب جوش داخل یک کاسه کوچک ترکیب می کنیم تا رقیق شود، سپس به تابه اضافه می کنیم.

 طرز تهیه املت قهوه خانه ای یا املت ربی

مهم ترین دلیل خوشمزه شدن املت های قهوه خانه ای سرخ کردن رب گوجه فرنگی است. رب گوجه فرنگی را به خوبی با حرارت بالا تفت می دهیم تا خوشرنگ شود و طعم و بوی خامی آن به طور کامل گرفته شود.
پس از اینکه رب گوجه فرنگی سرخ شد و به روغن افتاد، تخم مرغ ها را به تابه اضافه می کنیم. سپس به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و کمی صبر می کنیم تا سفیده های تخم مرغ کمی سفت شوند.

حتماً بخوانید:

اگر پس از اضافه کردن تخم مرغ ها بلافاصله املت را هم بزنیم، سفیده تخم مرغ باعث می شود رنگ املت سفید شود. اما اگر اجازه دهیم سفیده های تخم مرغ سفت شوند، سپس املت را هم بزنیم، در پایان املت خوشرنگ تری خواهیم داشت.
یکی دیگر از نکاتی که باید در تهیه املت قهوه خانه ای مدنظر داشته باشیم این است که باید در ریختن روغن دست و دل باز باشیم، چون اگر روغن این غذا کم باشد، در پایان املت به طور کامل به تابه می چسبد و کیفیت لازم را نخواهد داشت.
هم زدن املت را تا زمانی که تخم مرغ به طور کامل بپزد، ادامه می دهیم، سپس اجازه می دهیم املت روغن بیندازد و جا بیفتند. در پایان املت را در همان تابه سرو می کنیم. در کنار این املت خوشمزه پیاز و نان بربری تازه را فراموش نکنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا