دسته‌بندی نشده

شیرینی پیروک : روشی آسان و جدید برای تهیه شیرینی پیروک

آشنایی با روش تهیه پیروک مرکبات

طرز تهیه شیرینی پیروک بسیار خوشمزه در این قسمت از مجله ی دلگرم . امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. با دلگرم همراه شوید.

طرز تهیه شیرینی پیروک خوشمزه و زیبا

مواد لازم جهت تهیه شیرینی پیروک

  • آرد 250گرم
  • کره 150 گرم
  • شکر 100گرم
  • تخم مرغ 2عدد
  • پوست پرتغال رنده کرده 1قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری
  • مارمالاد به دلخواه 1پیمانه
  • زرده تخم مرغ برای تزئین 1عدد

دستور پخت شیرینی پیروک

  1. برای تهیه شیرینی پیروک ابتدا بایدکره نرم شده و شکر را در ظرفی با هم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
  2. سپس تخم مرغ ها را به همراه پوست پرتقال به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
  3. آرد و بیکینگ پودر را با هم در ظرفی مخلوط کنید و 3 مرتبه الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر نرمی ایجاد شود.
  4. این خمیر نباید به دست بچسبد.
  5. .قالب تارتی به قطر 23 سانتیمتر را چرب کنید.
  6. حالا نصفی از خمیر را داخل قالب چرب شده قرار دهید و خوب پهن کنید سپس به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه ی سانتیگراد قرار دهید تا بپزید.
  7. بعد از اینکه خمیر پخت آن را از فر بیرون بیاورید و بگذارید تا کمی خنک شود و بعد مارمالاد را روی آن بریزید و صاف کنید.
  8. نصفی از خمیر باقیمانده را روی سطح آرد پاشیده با وردنه به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید.
  9. حالا با رولت مخصوص شیرینی پزی، خمیر را به صورت نوارهای باریکی به عرض تقریبی 1 سانتیمتر ببرید و روی مارمالاد به صورت ضربدر بگذارید .
  10. سپس روی آن را با برس زرده ی تخم مرغ بمالید و به مدت 10 دقیقه ،یا تا زمانی که روی نوارها طلائی رنگ شود، با دمای 180 درجه ی سانتیگراد بپزید.

لذت آشپزی با دلگرم :

آموزش تهیه ی شیرینی زبان بامزه و خوشمزه

طرز تهیه ی شیرینی نان برنجی مخصوص و خوشمزه

دستور تهیه ی شیرینی بی نظیر قرابیه شیک و خوشمزه

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا