دسته‌بندی نشده

شیرینی فسایی : دستور تهیه شیرینی فسایی

نان فسایی (شیرینی عید)

این شیرینی تقریبا شبیه نخودچیه اما با طعم ملایم تری از آرد نخودچی . با دلگرم همراه شوید.

شیرینی خوشمزه عید نوروز شیرینی فسایی

مواد لازم برای تهیه شیرینی یا نان فسایی

  • روغن جامد( یا ترکیب صاف و جامد) 150 گرم
  • پودرقند 130 گرم
  • آردسفید شیرینی پزی 250گرم
  • آردنخودچی 60گرم
  • زعفران دم کرده غلیظ به مقدارلازم

طرز تهیه شیرینی فسایی

  1. روغن وپودرقند را باقاشق کمی مخلوط کنید
  2. سپس باهمزن برقی به قدری بزنید تامخلوط کرم رنگ وپوک و حجیم شود.میزان هم زدن دراین مرحله بسیارمهم است.
  3. اردها را باهم مخلوط کرده وسه بار الک کنید،سپس مخلوط آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک یا قاشق به خورد مخلوط روغنی دهید،بانوک انگشتان کمی خمیر را ورز دهیدتاخمیر جمع و منسجم شود
  4. تاحدی آرد اضافه کنید که خمیرجمع شود،ممکن است همه ارد مصرف شود و یا کمی اضافه بیاید.ورز دادن بانوک انگشتان و در حد جمع و یکدست شدن خمیرکایه ،ورز بیش از اندازه باعث به روغن افتادن خمیر و در نتیجه پهن و سفت و خشک شدن شیرینی بعدازپخت خواهدشد.
  5. خمیر را داخل نایلون درمحیط اشپزخانه حدود نیم ساعت استراحت دهید.سپس ان را بین دو نایلون ابتدا کمی بادست و سپس با وردنه به ضخامت نیم سانت پهن کنید،خمیر در حد کمی چسبنده و شکننده است،قالب دلخواه بزنید و در سینی کاغذ روغنی انداخته بچینید،اگرقالب به خمیر میچسبید مدام قالب رادرپودر نشاسته ذرت یا پودرقند بزنید و تکان دهید و سپس قالب بزنید.
  6. بر روی شیرینی ها با برس زعفران دم کرده غلیظ بزنید و با پودرپسته،تخم خرفه یا….تزیین کنید.
  7. در فر از 20_15دقیقه قبل گرم 160 درجه طبقه وسط به مدت 10دقیقه قراردهید.

چند نکته برای داشتن شیرینی فسایی بهتر

  • زیاد داخل فر نگذارید چون بعد از پخت و سرد شدن سفت تر خواهند شد و اگر زیادپخته شوند حالت ترد و نرمی خود را از دست خواهند داد و شیرینی خشک و سفت می شود.
  • شیرینیها پس ازپخت نرم هستند و بادست زدن متلاشی خواهندشد
  • پس از سردشدن بردارید.

لذت آشپزی با دلگرم :

طرز تهیه ی شیرینی نان برنجی مخصوص و خوشمزه

دستور تهیه ی شیرینی بی نظیر قرابیه شیک و خوشمزه

طرز تهیه ی شیرینی پرتقالی یا لیمویی خانگی

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا