دسته‌بندی نشده

سیر کبابی چه خاصیتی دارد؟

چه اتفاقی برای بدن می افتد اگر از سیر کباب شده استفاده کنید

اگر از جویدن سیر خام هر روز صبح متنفرید مجبور نیستید که به این کار ادامه دهید می توانید سیر ها را کباب کنید و مصرف کنید سیر بسیار مقوی است که فشار خون را تنظیم کرده و کلسترول را کاهش می دهد.

حذف چربی های بدن با سیر کباب شده

چه اتفاقی می افتد اگر هر روز سیر کباب شده بخورید؟ سیر بهترین چیزی است که در دراز مدت سلامتی را تضمین می کند.

احتیاط: اگر مشکل دل درد یا هر بیماری دیگری دارید قبل از مصرف با پزشک مشورت کنید.

بعد از یک ساعت: بدن در یک ساعت اول سعی می کند سیر را مثل غذا هضم کند و مواد مغذی آن براحتی هضم می شود.

بعد از 2 – 4 ساعت : آنتی اکسیدان موجود در سیر با رادیکال های آزاد مبارزه می کند.

بعد از 4- 6 ساعت : بدن شروع به جذب سیر می کند و سیستم ایمنی بدن را بالا می برد و شروع به حذف چربی های اضافه می کند.

بعد از 6 – 7 ساعت : سیر خاصیت انتی باکتریایی دارد که بعد از 6 ساعت شروع به کار می کند ، سیر باکتری های موجود در سیستم را می کشد.

بعد از 6 – 10 ساعت : در این زمان مواد مغذی موجود در سیر توسط بدن استفاده می شود و ظرف 24 ساعت بدن را پاک می کند.

سیر کباب شده چه فواید دیگری دارد؟

برای تقویت استخوان ها ، بالا بردن سیستم ایمنی بدن ، کاهش فشارخون ، امتداد سلول ها و پاکسازی بدن از سموم

چرا روزانه از سیر استفاده می کنید؟

چون خستگی را کاهش می دهد و کلسترول را تنظیم و از بیماری های قلبی و عروقی هم جلوگیری می کند.


نکاتی مهم برای کباب کردن سیر و خشک کردن گوجه فرنگی

اگر شما هم برای کباب کردن سیر و خشک کردن گوجه فرنگی مشکل دارید با ما همراه شوید.برای تهیه بعضی از غذاها نیاز است که حبه های زیادی از سیر را کباب کنید یا گوجه فرنگی را خشک کنید و … برای این که راحت تر بتوانید این کارها را انجام دهید، می توانید از این روش ها استفاده کنید.

برای کباب کردن سیر قسمت بالای خوشه سیر را ببرید به طوری که حبه های سیر از هم نپاشد. سپس در ظرف کوچک مناسب فر قرار دهید و روی آن ۲ قاشق چای خوری روغن زیتون بریزید و به مدت یک ساعت در فر قرار دهید و پس از خنک شدن و کندن پوست آن در غذا با نان و پوره سیب زمینی استفاده کنید.

برای خشک کردن گوجه فرنگی، آن را نصف کنید و قسمت داخل آن را در بیاورید تا زودتر خشک شود. گوجه ها را با قسمت پوست به سمت پایین روی سینی فر و با فاصله قرار دهید و در دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۶ ساعت در فر بگذارید. از فر که در آوردید، بگذارید خنک شود و سپس در ظرف بریزید. قبل از مصرف برای مدتی در آب جوش قرار دهید.

همچنین بخوانید:

خاصیت خوردن سیر خام

راه های ساده برای پوست کندن و پاک کردن سیر و موسیر

فرق سیر با موسیر چیست و از لحاظ خاصیت چه تفاوتی با هم دارند ؟

پودر سیر و خواص فوق العاده آن

این خاصیت سیر را نمی دانستید!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا