دسته‌بندی نشده

بهترین شیوه برای تازه و سالم نگه داشتن سیر در خانه

روش های نگهداری اصولی سیر

برای آنکه سیر را در تمام فصول سال تازه نگه دارید بایستی شرایط مناسبی برای نگه داشتن آن در منزل فراهم کنید شرایطی که در ادامه با دلگرم خواهید خواند.

روش های مختلف نگهداری سیر

حتما باید بهترین نوع سیر را خریداری کنید. سیری را بخرید که جمع و جور و توپر باشد، هیچ شکافی روی آن دیده نشود و پوسته پوسته نشده باشد. اگر احساس می کنید سبک تر از همیشه است، احتمالا حبه های سیر خشک شده اند. اگر می خواهید آن را برای مدت زمانی طولانی نگهداری کنید، نباید حبه سیر را از پوستش جدا کنید.اکثر مردم سیر را در کیسه های توری یا در سبدهای آویزان شده نگهداری می کنند، این امر به جریان داشتن هوا و کاهش رطوبت زیاد کمک می کند. با این حال اگر قصد نگهداری سیر را دارید، چند ترفند جدید را به شما آموزش می دهیم.

5 روش ساده برای نگهداری از سیر

بهترین روش های نگهداری سیر عبارتند از: قرار دادن آن در یخچال، منجمد کردن در فریزر ،خشک کردن، سرخ کردن، ترشی انداختن، یا نگهداری آن در روغن های طعم دهنده.

نگهداری در یخچال

اگر شما این راه را برای نگهداری سیر انتخاب کرده اید، اول آنها را در شیشه قرار دهید، چرا که این امر باعث کاهش رطوبت می شود. حتما می دانید که رطوبت خطر بزرگی برای فاسد شدن سیر محسوب می شود. رطوبت، سیرها را تحریک می کند و کیفیت آنها را برای پخت و پز کاهش می دهد. شما باید حبه های سیر را خُرد کنید و آنها را در یخچال قرار دهید. خُرد کردن سیرها مانع فرآیند جوانه زنی مجدد می شود.

منجمد کردن در فریزر

این روش یکی از محبوب ترین روش ها برای نگهداری طولانی مدت سیر است، اما حتما باید آن را به پوره تبدیل کنید یا آنها را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. بدین منظور می توانید سیر شسته شده را به مکعب های کوچکتر خرد کنید. سپس آنها را در یک ظرف یا کیسه های مخصوص نگهداری کنید تا آماده ی مصرف باشند.

زمانی که به آن نیاز دارید، یک قطعه مکعبی کوچک را از فریزر در بیاورید و به غذای خود اضافه کنید و از عطر و طعم بی نظیرش لذت ببرید. توجه داشته باشید که ممکن است طعم سیر در اثر انجماد مقداری تغییر پیدا کند.

نگهداری در روغن زیتون

سیر را در هوای آزاد خشک کنید و آنها را در شیشه های حاوی روغن زیتون قرار دهید، اگر از این روش استفاده کنید، می توانید برای سرو سالاد یا سایر غذاها از آن استفاده کنید.

سیر پخته شده

می توانید حبه های سیر را در ۳۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه سرخ کنید تا ترد شوند. این روش دوام بیشتری خواهد داشت و طعم منحصر به فردی نسبت به حبه های خام سیر دارد.

خشک کردن سیر

یکی دیگر از روش های نگهداری سیر خشک کردن است. می توانید سیر را به حبه های کوچکتر تقسیم کنید و سپس آن ها را در دمای ۱۱۵ درجه سانتی گراد خشک کنید. بعد از خشک شدن کامل، سیر ها ترد می شوند و از خوردن آنها لذت می برید. با این روش خطر جوانه زدن مجدد آنها غیر ممکن می شود و می توانید آنها را در یک ظرف مناسب تا دو هفته نگهداری کنید.

روش تازه نگهداشتن سیر در منزل

  • 1. در زمان خرید دقت کنید که سیر‌ها تازه باشند، زیرا هرچه سیر تازه‌تر باشد مدت زمان نگهداری آن طولانی‌تر خواهد شد.
  • 2. پیاز سیر باید دارای پوست خشک کاغذی بوده و هیچ جوانه‌ای روی آن نباشد. بوته سیر‌های نرم نشان می‌دهند که سیر بیش از حد رسیده است و نمی‌توانید برای مدت طولانی آن را ذخیره کنید.
  • 3. از خرید سیر‌های چروک شده و یا سیر‌هایی که در یخچال فروشگاه‌ها نگهداری می‌شود خودداری کنید.
  • 4. قبل از ذخیره کردن، اجازه دهید بوته سیر خشک شود. خشک کردن سیر قبل از ذخیره سازی اجازه می‌دهد تا عطر و طعم آن بیشتر و غلیظ‌تر بشود.
  • 5. بوته سیر تازه را بشویید و آن را به مدت یک هفته در یک محل تاریک و بدون رطوبت خشک کنید، می‌توانید برای خشک کردن سیر آن را از ساقه آویزان کنید.
  • 6. سیر را باید در دمای اتاق نگه دارید. بسیاری از مردم تصور می‌کنند که باید سیر را در یخچال قرار دهند، اما این اشتباه است، زیرا بهتر است سیر در دمای سرد اتاق حدود ۶۰ درجه فارنهایت (۱۶ درجه سانتی گراد) نگهداری شود.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا