دسته‌بندی نشده

سوپ ترشک

Imageمواد لازم :
ترشك 200 گرم
كره 75 گرم
شير هموژنيزه 2 فنجان
آرد سفيد 1 قاشق سوپخوري
آب 1.5 ليتر
تخم مرغ 2 عدد

طرز تهيه :

ترشک را خرد کرده با کره مخلوطش نموده بگذاريد 20 دقيقه بپزد . آنگاه رويش آرد بپاشيد و هم بزنيد تا سرخ بشود . سپس آب و نمک و يک حبه قند ريخته در ديگ را بگذاريد ، پس از ربع ساعت تخم مرغ را با شير بزنيد و در سوپ بريزيد .
آنگاه مقداري ور ميشل و يا ماکاروني ريخته ، بگذاريد بيست دقيقه ديگر بجوشد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا