دسته‌بندی نشده

سس پاریسی

Imageمواد لازم :

زرده تخم مرغ 2 عدد

خامه 0.25 فنجان

گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري

كره 3 قاشق سوپخوري

جوهر ليمو 0.5 فنجان

خردل 0.25 قاشق مرباخوري

طرز تهيه :

زرده تخم مرغ ، خامه و پوره گوجه فرنگي را مخلوط نموده روي آتش بگذاريد و هم بزنيد تا کمي سفت شود ، سپس کره را بتدريج (هر بار به اندازه يک قاشق سوپخوري ) داخل آن ريخته مرتب هم بزنيد .

همينکه تمام کره را ريختيد ، نمک و عصاره ليمو و گرد خردل را نيز بريزيد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا