دسته‌بندی نشده

سس تری یاکی : روش تهیه سس تری یاکی ژاپنی

نحوه تهیه سس تری یاکی

سس تری یاکی یه سس معروف ژاپنی هستش که امروزه در اکثر نقاط جهان خیلی محبوب و پر استفاده است. این سس در ژاپن معمولا بیشتر برای مزه دار کردن انواع ماهی ها بکار میره و در جاهای دیگه برای مزه دار کردن انواع مرغ و گوشت هم ازش استفاده میشه. با دلگرم همراه شوید.

سس تری یاکی لذیذ و عالی

مواد لازم جهت تهیه سس تری یاکی

  • سس سویا—–½پیمانه
  • سس ورستر شایر—¼پیمانه
  • شکر قهوه ای–¼پیمانه
  • سیر ریز خرد شده—2قاشق غذاخوری
  • زنجبیل ریز خرد شده—2 قاشق غذاخوری
  • پیازچه ریز خرد شده—¼پیمانه
  • روغن گیاهی—–2قاشق غذاخوری
  • پرک فلفل چیلیی—-کمی

طرز تهیه سس تری یاکی

  1. تمامی مواد مزه دار کننده را در کاسه‌ای با هم مخلوط کنید.
  2. اگر از شکر استفاده می‌کنید به اندازه‌ای هم بزنید که کاملاً حل شود. مواد باید کاملاً یکدست شوند.
  3. سس را در ظرف بزرگ و کم عمقی بریزید.
  4. گوشت، مرغ یا ماهی تکه شده را در سس قرار دهید.
  5. اجازه دهید برای ۲۰ دقیقه تا ۳ ساعت گوشت در سس باقی بمانند تا مواد را کاملاً به خود کشیده و مزه دار شود.
  6. سپس طبق دستور آن را طبخ کنید.

لذت آشپزی با دلگرم :

روش تهیه ی سس هزار جزیره مرحله به مرحله

آموزش تهیه ی سس قارچ با طعمی بی نظیر در منزل

طرز تهیه ی سس مایونز در خانه سالم و خوشمزه

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا