دستهبندی نشده
سس تری یاکی : روش تهیه سس تری یاکی ژاپنی
نحوه تهیه سس تری یاکی
سس تری یاکی یه سس معروف ژاپنی هستش که امروزه در اکثر نقاط جهان خیلی محبوب و پر استفاده است. این سس در ژاپن معمولا بیشتر برای مزه دار کردن انواع ماهی ها بکار میره و در جاهای دیگه برای مزه دار کردن انواع مرغ و گوشت هم ازش استفاده میشه. با دلگرم همراه شوید.
سس تری یاکی لذیذ و عالی
مواد لازم جهت تهیه سس تری یاکی
- سس سویا—–½پیمانه
- سس ورستر شایر—¼پیمانه
- شکر قهوه ای–¼پیمانه
- سیر ریز خرد شده—2قاشق غذاخوری
- زنجبیل ریز خرد شده—2 قاشق غذاخوری
- پیازچه ریز خرد شده—¼پیمانه
- روغن گیاهی—–2قاشق غذاخوری
- پرک فلفل چیلیی—-کمی
طرز تهیه سس تری یاکی
- تمامی مواد مزه دار کننده را در کاسهای با هم مخلوط کنید.
- اگر از شکر استفاده میکنید به اندازهای هم بزنید که کاملاً حل شود. مواد باید کاملاً یکدست شوند.
- سس را در ظرف بزرگ و کم عمقی بریزید.
- گوشت، مرغ یا ماهی تکه شده را در سس قرار دهید.
- اجازه دهید برای ۲۰ دقیقه تا ۳ ساعت گوشت در سس باقی بمانند تا مواد را کاملاً به خود کشیده و مزه دار شود.
- سپس طبق دستور آن را طبخ کنید.
لذت آشپزی با دلگرم :
روش تهیه ی سس هزار جزیره مرحله به مرحله
آموزش تهیه ی سس قارچ با طعمی بی نظیر در منزل
طرز تهیه ی سس مایونز در خانه سالم و خوشمزه
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی